Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes desmenteix que s’hagi decidit la ubicació d’un nou tanatori a la ciutat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/19/2022 02:16:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes desmenteix que s’hagi decidit la ubicació d’un nou tanatori a la ciutat

Tot i que el consistori considera que és una necessitat a cobrir, i que l’empresa funerària fa 20 anys que s’hi mostra interessada, remarca que no s’ha presentat cap projecte en aquest mandat

Davant els insistents rumors que s’estan escampant per les xarxes socials, i la preocupació que estan desfermant a nivell social, l’Ajuntament de Blanes s’ha vist obligat a desmentir l’allau de falses brames amb aquesta nota de premsa. Des del consistori es remarca que no és cert que s’hagi decidit la ubicació d’un nou tanatori a la ciutat davant d’un centre escolar.


Vista aèria de Blanes
Tot i que des de l’Ajuntament de Blanes es considera que es tracta d’una necessitat que cal cobrir, i que la mateixa empresa funerària s’ha mostrat interessada en projectar-ne un, es nega categòricament que ni en l’actualitat ni durant el present mandat s’hagi presentat cap projecte per construir un nou tanatori. Per últim, des del consistori blanenc també es remarca que, en el cas que hi hagi qualsevol novetat sobre aquesta qüestió, es farà pública i es comptarà amb l’opinió i la participació ciutadana.

Cal dir que, en el passat, Blanes ha viscut en diverses ocasions la presentació de projectes per construir un nou tanatori que dignifiqui les actuals dependències i atorgui la possibilitat de fer cerimònies laiques en millors condicions. Tots els intents han acabat al calaix. El què va aixecar major polèmica va ser l’any 2003, quan es volia construir el primer crematori de la comarca. Però així com llavors eren projectes reals i definits, en l’actualitat no hi ha res al respecte.Data de realització: 07/19/2022 | Data de la darrera actualització: 07/19/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300