Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ensorra’t, el Festival de Música Jove de la Festa Major de Blanes, torna a atraure centenars d’espectadors la primera nit


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2022 10:11:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ENSORRA'T 2015L’Ensorra’t, el Festival de Música Jove de la Festa Major de Blanes, torna a atraure centenars d’espectadors la primera nit

Fins la nit del dilluns 25 passaran per l’escenari a tocar de la platja rumba, trompetes de festa major, sons de Jamaica, electrònica, tocs de punk i per tancar música de DJs

Coincidint amb la primera nit de la Festa Major de Santa Anna, també ha engegat motors un dels atractius amb què compta el cicle festiu, amb cartell i vida pròpia. L’Ensorra’t, el Festival de Música Jove de la Festa Major de Blanes, ha tornat a recuperar en la primera sessió d’ahir tota la força i empenta que havia acumulat durant els anys anteriors, deixant definitivament enrere els dos estius que ha hagut d’emmudir necessàriament per la pandèmia.


Comptant la d’ahir, durant cinc jornades –des del dijous passat, 21 de juliol, fins dilluns vinent, dia 25- el públic podrà gaudir d’una proposta diferent al què sol ser habitual. Tot plegat en un escenari que atrau especialment i convida a estar-s’hi una bona estona ara que és estiu: la platja, i en aquest cas la que està situada al centre de la ciutat, a tocar del Lloc de Socors del costat del Club de Vela Blanes.

Centenars d’assistents la primera nit de l’Ensorra’t

Després de dos anys de sequera, hi havia moltes ganes de reprendre la bona dinàmica que havia arribat a tenir l’experiència. Així ho va evidenciar els centenars d’assistents que van aplegar-s’hi ahir, quan era la primera nit. Si aquests dos darrers anys no hi hagués estat per la pandèmia, enguany ja seria la 10a edició de l’esdeveniment pensat, creat i dissenyat pels i per a les i els joves, tant de Blanes com d’arreu que vulguin venir.


Es defineix com un Festival Musical i d’Oci dirigit a joves i no tan joves que té com a principal reclam el què defineix el seu mateix nom: es fa a peu de platja en un ambient immillorable, un espai de trobada i retrobament alhora, per aquells i aquelles que només coincideixen al seu lloc d’origen a l’estiu. S’han programat quatre nits de música en directe, i una altra amb música a càrrec de DJ’s.


El menú que presenta l’Ensorra’t passa per gustos com la rumba, trompetes de intensa i vibrant festa major, sons vinguts des de Jamaica, música electrònica i tocs de punk. Cadascuna de les cinc nits, quan acabi la música en directe, començarà a sonar la música des de la barra, des d’on els PD’s amaniran les darreres hores amb les seves mescles. L’Ensorra’t està organitzat pel Consell Local de la Joventut amb el suport d’aquesta àrea de govern de l’Ajuntament de Blanes.


El concert inaugural d’ahir va comptar amb les actuacions de Mabel Flores, Besos de Perro i Pelukass, convidant tothom a moure’s si es tenia ganes, o bé a passar l’estona en bona companyia gaudint d’una nit arran de mar. La resta de jornades, que continuen avui divendres i s’allarguen fins dilluns, el llistat de grups i DJs que tocaran són els següents:

DiaHoraActuacions
Divendres 22 Juliol23’15
00’30
02’00
03’15
Rock Dogs
Red Hot Chilli Covers
Sr. Wilson
DJ PD Patrona
Dissabte 23 Juliol23’15
00’20
01’55
03’15
Always My Fault
Les que FaltaBand
Dakidarria
DJ Alvarito Vs. DJ Borjamari
Diumenge 24 Juliol 23’15


03’15
LuisLobo (Aka IMD) & Brode
Fátima Kahlo
Canvi
DJ Dolça
Dilluns 25 Juliol23’15
00’35
01’45
03’15
Fetus
The Anti-Pàtiks
DJ Trapella
DJ JordiCafeína

Prevenció i reducció de riscos associats a l’oci nocturn

Aquest 2022, a banda dels grups de música que actuaran al llarg de les cinc nits de l’Ensorra’t, s’hi ha afegit com element qualitatiu dos aspectes. D’una banda, s’ha contractat el servei ‘Som.Nit’ de Creu Roja Joventut per a la prevenció i reducció de riscos associats a l’oci nocturn i, en particular, a l’abús del consum d’alcohol. Aquest servei s’ha complementat amb una jornada de formació en Dispensació Responsable d’Alcohol dirigida al personal encarregat de la barra.


D’altra banda, el Punt Lila, on s’informa, dóna suport i assessorament davant de conductes masclistes i LGTBI fòbiques, comptarà amb el suport de voluntariat que s’encarregarà de prevenir aquestes conductes durant el Festival. Aquestes persones, juntament amb el personal de l’Àrea i del Consell Local de la Joventut de Blanes (CLJB), han rebut una formació específica per detectar i actuar davant d’aquestes situacions.

Data de realització: 07/22/2022 | Data de la darrera actualització: 07/22/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300