Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un multitudinari concert dels ‘Buhos’ estrena l’escenari dels Pins a la Festa Major de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/23/2022 10:22:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLUn multitudinari concert dels ‘Buhos’ estrena l’escenari dels Pins a la Festa Major de Blanes

L’emplaçament que l’any passat es va gaudir a mig gas per la mesura COVID de seguir els concerts asseguts en cadires va vibrar amb especial intensitat després de la primera nit de focs

La nit d’aquest passat divendres -la primera jornada en què la Festa Major de Blanes s’ha pogut considerar completa perquè va comptar amb l’inici del Concurs Internacional de Focs d’Artifici-, arreu de la ciutat on comença la Costa Brava hi havia diversos entreteniments lúdics on participar. Un d’ells va ser el concert que va protagonitzar un grup de plena actualitat: els Buhos.


Concert de Buhos a l'Escenari
El rock festiu que toca la formació del Baix Penedès, amb influències del reggae i l’ska, va complaure a neòfits i seguidors, una multitudinària presència que va vibrar amb especial intensitat durant tota la vetllada, completada pel grup Ben Endins. El concert d’ahir va significar la primera vetllada en un emplaçament que fins ara no s’havia pogut gaudir amb tota plenitud.


Es tracta de l’escenari ‘Festa Major 2’, situat a l’esplanada situada darrer el CAP-2, a cavall entre els barris d’Els Pins i La Plantera. L’any passat va ser la primera vegada que es va fer la prova pilot en aquest emplaçament perquè es necessitava un espai més gran del què havia estat habitual, per poder mantenir les distàncies de seguretat per la COVID.


L’altra mesura imposada per la pandèmia va fer molt difícil l’any passat poder gaudir al 100% les actuacions que es van anar fent dalt l’escenari: calia seguir els concerts asseguts en una cadira. Per això, la llibertat de poder moure’s, ballar i corejar les cançons sense mascaretes va ser tota una experiència.

Els Buhos: 15 anys de trajectòria

Aquest 2022 és un any molt especial pels Buhos, perquè celebren 15 anys de trajectòria. Per això, per poder descarregar tota l’energia acumulada, han programat un bon grapat de concerts aquest estiu. A més a més, la gira d’enguany coincideix amb la publicació del seu nou senzill presentat el passat mes de juny: ‘Es demasiado’, una cançó que canta al present, al ‘mai no és massa tard’ si la felicitat és bona.


En la línia de les reflexions que més d’una persona s’ha fet en els temps post pandèmics que corren, la cançó convida a aturar el temps i aprofitar cada segon del què disposem per arribar allà on ens proposem. Un tema ple d’energia i bon rotllo, els ingredients predominants a la vetllada d’aquest passat divendres. El concert de Blanes cal incloure’l en la trentena de cites musicals que estan protagonitzant.


Els tarragonins van omplir la nit blanenca amb la seva barreja de ritmes de mestissatge i que conviden al ball, acompanyats de lletres de gran enginy. El seu directe –com sol passar amb tots els grups de qualitat- va sorprendre a qui no els coneixia per la seva força, amanida amb la connexió que estableixen amb el públic des del minut zero, que va entonar amb ells temes tan coneguts com ‘Volcans’, ‘Barcelona s’il·lumina’, ‘Mil Batalles’ o ‘Brama’.


Després d’aquesta vibrant primera nit, l’escenari de Festa Major d’Els Pins allotjarà aquest dissabte una sessió amb dos DJs: Víctor Magan i Enka. L’endemà diumenge serà el torn d’un altre convidada excepcional: la cantant Suu, darrera de la qual actuarà Supergang. Dilluns les actuacions en aquest emplaçament es tancaran amb la d’un grup que compta amb una legió de fans a Blanes: ‘Hotel Cochambre’.



Data de realització: 07/23/2022 | Data de la darrera actualització: 07/24/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300