Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una refrescant Festa de l’Escuma estrena l’Escenari Infantil de la Festa Major de Blanes 2022


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2022 10:16:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLUna refrescant Festa de l’Escuma estrena l’Escenari Infantil de la Festa Major de Blanes 2022

Situat a la cèntrica Plaça dels Dies Feiners, aquí també s’hi acollirà una Festa Holi dilluns a la tarda; diumenge desfilaran els Manaies Iuniores i dimarts el Mag Igor actuarà al Teatre

La Festa Major de Santa Anna de Blanes inclou cada any activitats adreçades especialment al públic infantil i familiar, perquè la canalla, amics i família també puguin gaudir d’uns instants d’esbarjo. Aquest 2022 l’Ajuntament de Blanes n’ha organitzat quatre que s’han pensat principalment per aquest tipus de públic, tot i que majoritàriament les gaudeix tothom, petits i grans, a parts iguals.


Aquest passat dissabte es va celebrar la primera de les activitats, allotjades a l’Escenari Infantil de la Plaça dels Dies Feiners. Per encetar el programa infantil d’enguany es va comptar amb una refrescant Festa de l’Escuma que va contribuir a que la calor de l’estiu passés de manera més divertida i entretinguda. De fet aquest ingredient no sol faltar mai al cicle festiu blanenc, i només fa falta tenir moltes ganes de jugar i, sobretot, remullar-se a ritme de música.

Festa de l’Escuma, Festa Holi, Manaies Iuniores i Mag Igor

Avui diumenge les activitats infantils quedaran centrades en la Cercavila dels Manaies Iuniores, que des de fa pocs anys s’havien afegit amb un acte a la Festa Major de Santa Anna. Igual que la Festa de l’Escuma, la cercavila està programada perquè comenci a les 7 del vespre, i el recorregut serà amb sortida des de l’emplaçament habitual d’aquesta secció dels Manaies de Blanes: l’Arc dels Copatrons del Carrer Ample.


Des d’allà iniciaran una ruta que els durà per la Plaça Verge Maria, Plaça dels Dies Feiners, Passeig de Dintre, Carrer Muralla i Passeig de Mar fins arribar al Banc dels Músics, des d’on es desfarà el camí de tornada. Dilluns, de nou a la Plaça dels Dies Feiners, s’ha programat una activitat que els darrers anys ha anat guanyant nombrosos adeptes.


Es tracta de la Festa Holi que anirà a càrrec del Grup Atrapasomnis, i començarà a la mateixa hora: les 7 del vespre. Serà l’esperada explosió de colors que gaudeixen petits i grans al ritme de la música, una divertida manera de gaudir a l’hora que es van tirant els sobres de colors que caracteritzen la festa holi. Per últim, el plat fort de les activitats infantils arribarà dimarts.

Espectacle de Màgia amb el Mag Igor dimarts al Teatre de Blanes

Coincidint amb el dia central de la Festa de Santa Anna, el Teatre de Blanes acollirà l’espectacle de màgia del Mag Igor, que pren el nom d’un popular concurs televisiu de música que ha fet honor al què significa: Euphoria. Novament, l’actuació començarà a les 7 de la tarda a un preu popular, 4€ per entrada, i ofereix la possibilitat de participar en una festa d’aquelles que mai no vols que s’acabi, on la màgia, la música i l’humor són els ingredients que faran que el públic no tingui temps de badallar ni de pensar –ni molt menys- que s’està avorrint.


El Mag Igor es va iniciar al món de l’espectacle des de ben petit, quan li van regalar un joc d’aquells que les persones veteranes coneixen abastament: un set de Màgia Borràs. L’any 2013 va pujar per primera vegada als escenaris i des d’aleshores no ha pogut parar. Al llarg de la seva trajectòria ha portat la seva màgia i el seu humor arreu de Catalunya i els seus voltants i, certament, no deixarà que el públic pugui pensar ni en aclucar els ulls d’encisat que estarà.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/24/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300