Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’actuació de Suu torna a omplir l’escenari d’Els Pins-La Plantera a la Festa Major de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2022 10:15:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLL’actuació de Suu torna a omplir l’escenari d’Els Pins-La Plantera a la Festa Major de Blanes

Una legió de fans van corejar les lletres de les seves cançons al concert gratuït, després que el mateix recinte ja va registrar un ple històric divendres amb els ‘Buho’

El programa de la Festa Major de Santa Anna 2022 va incloure ahir una actuació d’aquelles que es podrien anomenar ‘estel·lars’, ja que va portar fins a Blanes una cantant que compta amb una autèntica legió de fans que van assistir al concert gratuït. Es tracta de Suu, una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans i de l’estat espanyol, que va fer una aturada en la seva gira estival per oferir les seves cançons al cicle festiu blanenc.


La seva presència va fer que, de nou, l’escenari habilitat darrera el CAP-2 de Blanes, situat entre els barris d’Els Pins i La Plantera, tornés a omplir-se de públic després que divendres passat va registrar un ple històric amb l’actuació dels ‘Buho’. Si bé el seu darrer àlbum publicat ha fet un gir cap al pop-rock, Suu no va deixar enrere ahir els seus temes neo-indie, que aposten per lluitar per l’empoderament de la dona. La cantant va encisar des del principi fins al final amb la seva força i talent, amb cançons que el públic no va deixar de corejar.

Un nou talent emergent

Tot just va ser l’any 2018 quan va irrompre a l’escenari musical tant de Catalunya com de l’estat espanyol amb el seu primer disc ‘Natural’, on el seu talent va sorprendre qui no la coneixia. En l’actualitat s’ha guanyat la consideració a parts iguals tant del públic com de la crítica i de la resta de companys del món escènic, havent demostrat també una gran versatilitat.


Després que l’any 2020 va ser la cançó de l’estiu per a Televisió de Catalunya, amb el tema titulat ‘Tant de bo’, durant l’any passat Suu va fer un pas més enllà en la seva carrera gràcies a les dues gires estatals que li van permetre passar pel Festival de les Arts de València, el cicle ‘Madrid Brillante’ o el Festival Gegant de Guadalajara, entre d’altres.


Aquest 2022 ha publicat el seu tercer disc anomenat ‘Karaoke’, on la cantant barcelonina va incloure un canvi estilístic, passant del pop melòdic cap al pop-rock més enèrgic. D’aquesta manera, al concert de Blanes es van barrejar èxits pretèrits, així com del seu nou treball, com ara ‘Nota de Voz’, ‘Tant de Bo’ o ‘A2Veus’. Suu va arribar ahir a Blanes després que tot just el dia abans havia actuat a Mallorca, i a finals de setmana ho farà a Tarragona, Les Planes d’Hostoles i La Ciutadella de Roses.


Després de la seva actuació, l’escenari el van omplir els components del grup ‘Supergang’, que van interpretar un bon grapat d’èxits de tots els temps. Mentre aquest grup s’estava preparant pel concert, Suu va fer gala de la seva proximitat i amabilitat amb els fans, apropant-se als qui van anar al backstage per demanar-li el què s’estila ara: fer-se una selfie. Ha quedat molt lluny en el temps demanar un autògraf.

Data de realització: 07/25/2022 | Data de la darrera actualització: 07/25/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300