Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El president de la Generalitat dóna suport al 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/27/2022 10:05:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut Ajuntament + GeneralitatEl president de la Generalitat dóna suport al 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes

Pere Aragonès va assistir ahir dimarts a l’espectacle de la darrera nit del certamen blanenc durant la seva visita a Blanes

Ahir dimarts, coincidint amb la darrera nit del 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, un dels destacats espectadors amb què va comptar el castell de focs que va disparar la Pirotècnia Zaragozana va ser el president de la Generalitat, Pere Aragonès. Ho va fer durant una visita que va tenir lloc ahir al vespre al municipi on comença la Costa Brava.


El president Pere Aragonès va ser rebut a la seva arribada al municipi per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de la delegada del govern a Girona, Laia Cañigueral; el director dels SSTT de Cultura a Girona, Josep Calataiud; així com diverses regidores de l’Ajuntament de Blanes. La rebuda es va fer al Centre de Comandament Avançat on es coordina el Pla d’Actuació en Emergències, a la Plaça Catalunya.


Abans de veure els focs, el president va aprofitar per agrair la tasca dels prop de 300 homes i dones que cada dia fan possible que el Concurs de Focs d’Artifici garanteixi la seguretat dels centenars de milers de persones que el presencien. Per això, va saludar els comandaments dels principals cossos de seguretat, sanitaris i d’emergències que formen part de l’operatiu on també participen els caps de Policia Local i Protecció Civil de Blanes i dels Mossos d’Esquadra de l’ABP Selva Litoral.

Data de realització: 07/27/2022 | Data de la darrera actualització: 07/27/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300