Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reprèn dimecres ‘Cinema als Barris’ amb ‘En Guerra con mi Abuelo’, protagonitzada per Robert de Niro


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/01/2022 11:43:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reprèn dimecres ‘Cinema als Barris’ amb ‘En Guerra con mi Abuelo’, protagonitzada per Robert de Niro

El cicle de cinema gratuït itinerant torna aquesta setmana a les 10 de la nit a Ca la Guidó, després que la Festa Major ha marcat un parèntesi en la programació

Aquesta setmana torna a Blanes el popular cicle itinerant de projeccions de pel·lícules gratuïtes. Es tracta de la quarta edició del popular cicle ‘Cinema als Barris’, que va començar el passat mes de juliol, es reprendrà aquest dimecres 3 d’agost a les 10 de la nit després del parèntesi que han significat els actes organitzats amb motiu de la Festa Major de Santa Anna.


1a sessió 'Cinema als Barris' 2022
En aquesta ocasió, la nit de cinema a la fresca que va itinerant per diversos veïnats de la vila, s’allotjarà a Ca la Guidó-Mas Carolet, més concretament a la pista amb graderies de la Plaça Miquel Martí i Pol. Són nits de cinema que tenen com a públic prioritari la canalla i la família, i per això els films que es programen són ‘aptes per a tots els públics’.


Organitzat pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes, tant les pel·lícules com els espais on s’acullen les projeccions, s’han consensuat amb les associacions de veïns del municipi, que han triat d’entre diverses propostes cinematogràfiques. Enguany és la quarta edició no consecutiva –la COVID va provocar que l’any 2020 no es pogués fer- i cada any s’ha anat repetint pel gran èxit que té.

‘En guerra con mi abuelo’, amb Robert de Niro

En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà dimecres vinent a Ca la Guidó compta com a principal reclam amb el seu protagonista: el consumat actor novaiorquès Robert de Niro. Precisament és ell qui encarna la figura que dóna títol al film: l’avi contra qui el seu nét enceta una guerra que farceix l’argument central del film.


Fotograma de 'En Guerra con mi Abuelo' amb algun dels seus
protagonistes: Robert de Niro, Jane Symoqur i Christopher Walken
Al jove Peter –el nét de Robert de Niro- l’obliguen a deixar la seva habituació perquè el seu avi Ed, que recentment s’ha quedat vidu, es muda a casa dels seus pares. Amb l’ajuda dels seus amics, en Peter declara la guerra al seu avi per obligar-li a què deixi l’habitació i així poder recuperar els seus dominis. Però, amb el què no compta el nét és que son avi no li posarà precisament les coses fàcils.

En definitiva, una típica comèdia de tall familiar que, a banda de comptar amb Robert de Niro com a principal protagonista, també està embolcallada per d’altres artistes prou coneguts, com ara Christopher Walken, Uma Thurman i Jane Seymour (la inoblidable i televisiva Doctora Quinn). Si bé la crítica va ser un pèl dura, la pel·lícula és un bon entreteniment per passar una entretinguda nit d’estiu a l’aire lliure, sobretot ara que les altes temperatures tornen a convidar estar-se més al carrer que no pas a casa.


Després de la projecció de dimecres vinent encara quedaran quatre sessions més de ‘Cinema als Barris’, ja que la que havia de ser la projecció inaugural del 6 de juliol amb ‘La Patrulla Canina’ es va decidir ajornar a causa de l’avís de mal temps. D’aquesta manera, la programació ha quedat finalment així:

Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimecres 03 agost – 22 h‘En guerra con mi abuelo’Plaça Miquel Martí i Pol
(Ca la Guidó- Mas Carolet)
Dimecres 10 agost – 22 h‘Bebé Jefazo, Negocios de Familia’Plaça davant Capella de la Pau (Valldolig)
Dimecres 24 agost – 23 h‘Raya, l’últim drac’Plaça Mossèn Joan Quer (Raval)
Dimecres 31 agost – 22 h‘Doctor Dolittle’Carrer Gavarres, 89
(Can Borell)
Dimecres 07 setembre – 22 h‘La Patrulla Canina’Plaça 11 de Setembre (Mas Enlaire)
Data de realització: 08/01/2022 | Data de la darrera actualització: 08/10/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300