Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana del 6 i 7 d’agost la col·lecta d’estiu de l’AECC Catalunya Contra el Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2022 09:19:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest cap de setmana del 6 i 7 d’agost la col·lecta d’estiu de l’AECC Catalunya Contra el Càncer

Dissabte durant tot el dia, i Diumenge al matí hi haurà distribuïdes arreu del municipi persones voluntàries que recolliran donatius per impulsar la recerca oncològica

El proper cap de setmana del 6 i 7 d’agost, la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC), amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ha organitzat la tradicional col·lecta estiuenca. L’objectiu és recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer, i es tracta d’una acció que l’entitat social blanenca porta molts anys realitzant al municipi, coincidint amb la primera quinzena del mes d’agost, que l’omple especialment de visitants.


Col·lecta de l'Associació Catalunya Contra el Càncer de Blanes 2021
Les dues jornades consecutives es faran al llarg de tot el dissabte, així com durant el matí de l’endemà diumenge, arreu de diferents indrets del municipi. Més concretament, dissabte es farà de 9 a 14 h al matí en quatre localitzacions: al Mercat dels Teixits de La Plantera, davant la Farmàcia Cots de l’Avinguda d’Els Pavos, al Carrer Raval a tocar de la Rambla Joaquim Ruyra; i a la Plaça d’Espanya.


La tarda del dissabte l’activitat continuarà de 18 a 21 h a dos indrets: la Plaça d’Espanya i al Passeig Pau Casals, davant del Banc dels Músics. Per últim, l’endemà diumenge la col·lecta es farà de 9 a 14 h en un únic indret: davant l’Església de la Sagrada Família del barri d’Els Pins. En tots aquests indrets hi haurà taules de recollida de donatius, a banda de les voluntàries i voluntaris que aniran pels seus voltants per a la col·lecta.

Dia i Hores
Localització
Dissabte de 9 a 14 h
  - Mercat Teixits La Plantera
  - Farmàcia Cots (Avinguda Els Pavos)
  - Raval / Rambla Joaquim Ruyra
  - Plaça d’Espanya
Dissabte de 18 a 21 h
  - Plaça d’Espanya
  - Passeig Cortils i Vieta (Banc dels Músics)
Diumenge de 9 a 14 h
  - Davant l’Església Sagrada Família d’Els Pins

Crida a la participació de voluntàries i voluntaris

Des de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) de Blanes s’ha fet una crida a la participació en la col·lecta del proper cap de setmana, amb un doble objectiu: d’una banda aconseguir que es faci el major nombre de donacions econòmiques; i de l’altra –tant necessari com la primera fita- que hi hagi voluntàries i voluntaris que puguin donar un cop de mà. Són ells i elles qui s’encarregaran de dur les característiques guardioles de postulació a peu de carrer per fer la recapta, o bé ajudaran a atendre les taules distribuïdes arreu de la vila tant dissabte com diumenge.


Tothom qui tingui ganes d’ajudar als pacients i familiars de càncer, perquè la recerca no s’aturi, poden participar com a voluntaris/voluntàries. Pel que fa als requisits, cal ser major d’edat, i tampoc fa falta estar-s’hi tota la jornada. Amb què es faci la recapta com a mínim una hora ja és suficient per contribuir en una causa que, malauradament, ens toca molt de prop a tothom. Per apuntar-se, la persona de contacte per Whatsapp és Rosa Riba, Tel 626 865 754. L’altra opció és anar directament a les taules de col·lecta.


Data de realització: 08/04/2022 | Data de la darrera actualització: 08/04/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300