Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra la primera Junta de Govern Local després del trencament del pacte ERC-BECP


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/05/2022 08:15:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebra la primera Junta de Govern Local després del trencament del pacte ERC-BECP

La reunió, que es convoca les tardes de cada dijous, ha estat la primera oficial dels cinc regidors i regidores que des de dimarts governen en solitari

El trencament del pacte de govern ERC-BECP anunciat dimarts passat va provocar que aquell mateix dia l’alcalde de Blanes reestructurés el cartipàs municipal que fins llavors havia comptat amb 10 regidores i regidores de les dues forces polítiques. La configuració del nou Cartipàs Municipal, les noves delegacions de competències de govern les han passat a assumir ara els 5 regidors i regidores d’ERC.

D’igual manera, s’han tornat a redistribuir les tinences d’alcaldia ja que, al haver marxat del govern BECP, n’hi ha dues que havien quedat vacants. De manera habitual, totes les tardes del dijous es convoca la Junta de Govern Local, que ahir es va reunir per primera vegada arran del trencament del pacte. D’aquesta manera, enlloc de trobar-se els 10 regidors i regidores que des de l’estiu del 2019 així ho havien fet, a partir d’ara han passat a ser-ne 5.


Junta de Govern Local, dijous 4 d'agost
En la Junta de Govern Local d’ahir es van aprovar diversos temes que ja estava previst tractar, seguint els procediments d’expedients ja iniciats. Els únics canvis respecte anteriors convocatòries van ser precisament els càrrecs dels assistents, que ja han assumit les tinences d’alcaldia, així com el primer punt de l’ordre del dia, on es va donar compte de les resolucions d’Alcaldia del 2 d’agost referent al nomenament de nous tinents d’alcalde i delegació de competències, així com la modificació dels membres que formen part de la Junta de Govern Local.

Nou Cartipàs Municpial a l’Ajuntament de Blanes

L’alcalde, Àngel Canosa, ha passat a assumir les regidories d’Urbanisme, Enginyeria, Obra Pública, Serveis Municipals i Mobilitat, que s’han sumat a les que ja tenia assignades d’Alcaldia, Policia Local i Protecció Civil. Per la seva banda, Olga López ha afegit Joventut a les que ja dirigia fins ara: Serveis Jurídics, Oficina de l’AMIC i Oficina de Consum (OMIC), Contractació i Patrimoni, Recursos Tecnològics, Educació i Arxiu Municipal.

Per la seva banda, Albert Sanz ha afegit les regidores de Participació Ciutadana així com de Turisme, Promoció de la Ciutat, Comerç i Empresa, a les que ja portava de Cultura i Festes, Gabinet d’Alcaldia i Comunicació Institucional. Les noves atribucions de Marina Vall·llosada són la Neteja i Recollida de Residus, Acció Social i Igualtat, així com Nova Ciutadania i Solidaritat, després que tenia assignades Salut, Medi Ambient, Benestar dels Animals, la Biblioteca Comarcal, l’Oficina de Català i la Ràdio Municipal. Per últim, Carlos Garzón ha passat a assumir Esports, a banda de les dues regidores que ja encapçalava: Hisenda i Recursos Humans.


Respecte les tinences d’alcaldia, Olga López és actualment la Primera Tinenta d’alcalde; Albert Sanz és Segon Tinent d’Alcalde; Marina Vall·llosada és la Tercera Tinent d’Alcalde i Carlos Garzon Quart Tinent d’Alcalde. Com és habitual, la Junta de Govern Local compta amb les assistències del Secretari de l’Ajuntament, així com d’una representació de la Intervenció Municipal.

Regidor / Regidora
Noves Regidories

Regidories Prèvies
Àngel Canosa
Alcalde
  - Mobilitat
  - Enginyeria
  - Urbanisme
  - Obra Pública
  - Serveis Municipals
  - Alcaldia
  - Policia Local
  - Protecció Civil
Olga López
1a Tinenta d’Alcalde
  - Joventut
  - Serveis jurídics
  - AMIC i OMIC
  - Contractació i Patrimoni
  - Recursos Tecnològics
  - Educació
  - Arxiu Municipal
Albert Sanz
2on Tinent d’Alcalde
  - Turisme, Promoció de la Ciutat, Comerç i Empresa
  - Participació Ciutadana
  - Cultura i Festes
  - Gabinet d’Alcaldia
  - Comunicació Institucional
Marina Vall·llosada
3er Tinent d’Alcalde
  - Recollida de Residus i Neteja
  - Acció Social i Igualtat
  - Nova Ciutadania i Solidaritat
  - Salut
  - Medi Ambient
  - Benestar dels Animals
  - Biblioteca
  - CNL (Oficina de Català)
  - Ràdio Blanes
Carlos Garzón
4rt Tinent d’Alcalde
  - Esports
  - Hisenda
  - Recursos Humans
Data de realització: 08/05/2022 | Data de la darrera actualització: 08/05/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300