Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’equip del Club Twirling Blanes guanya la cinquena posició al 35è Campionat Mundial disputat a Itàlia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/08/2022 12:22:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’equip del Club Twirling Blanes guanya la cinquena posició al 35è Campionat Mundial disputat a Itàlia

Les atletes blanenques han participat en representació de la delegació espanyola en la competició que ha tingut lloc a Torino aquest cap de setmana

Una vegada més, el Club Twirling Blanes ha assolit un èxit que, aquesta vegada, li significa un reconeixement del seu bon fer a nivell internacional. L’equip d’elit de l’entitat blanenca s’ha classificat en cinquena posició al 35è Campionat Mundial de Twirling Batton disputat durant el passat cap de setmana a la localitat italiana de Torino, més concretament al Palazzetto dell Sport, conegut com Pala Ruffini.


A principis de la setmana passada 10 de les atletes del Club Twirling Blanes, acompanyades de la seva entrenadora, Jessica Díez, van marxar des de Blanes en direcció a Itàlia, per representar la delegació espanyola en diferents modalitats: quatre individuals i una reserva, una parella i l’equip d’elit. El Campionat Mundial de Twirling Batton no s’havia celebrat des del 2018, ja que quan hagués tocat tornar a fer-lo diverses circumstàncies i la pandèmia ho van impedir.


La notícia que l’equip del Club Twirling Blanes havia obtingut la destacadíssima cinquena plaça al Campionat Mundial italià es va saber ahir diumenge, i aviat van ploure les enhorabones a les joves esportistes blanenques per haver assolit una fita tant important. Cal recordar que el passat mes de juliol la Ciutat Esportiva Blanes va acollir l’EuroTwirl 2022, on la selecció espanyola –amb integrants del CT Blanes- va obtenir 7 ors, 13 plates i 11 bronzes.


Data de realització: 08/08/2022 | Data de la darrera actualització: 08/08/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300