Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Festival Happy Food Trucks ha venut més de 4.000 consumicions en la seva estada a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/08/2022 10:39:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Festival Happy Food Trucks ha venut més de 4.000 consumicions en la seva estada a Blanes

Durant tres dies s’ha ofert gastronomia d’arreu del món, així com actuacions en directe de rumba, versions, folk-pop català i, sobretot, un ambient familiar que convidava a la festa

Aquesta nova edició en què Blanes ha acollit el ‘Happy Food Trucks Tour’ –la cinquena d’ençà que va desembarcar per primera vegada l’any 2016- l’esdeveniment ha recuperat els dos anys perduts, i ha tornat a ser un atractiu per a un bon grapat de blanencs i visitants. El festival ha estat al municipi on comença la Costa Brava des del passat divendres i durant tot el cap de setmana.


Festival Happy Food Trucks, dissabte a la nit
Organitzat per l’Ajuntament de Blanes i Happy Food Trucks, el balanç d’aquest 2022 ha estat plenament positiu, tant pel nivell de participació com pel mateix esdeveniment en sí, que s’ha allotjat durant aquests tres dies a la Plaça dels Països Catalans. Una vegada més, seguint la filosofia que impulsa el festival, la proposta ha satisfet tothom que hi ha assistit.

Més de 4.000 consumicions durant tot el cap de setmana

Segons l’organització, durant tot el cap de setmana s’han servit més de 4.000 consumicions, una xifra que s’ha contrastat a través dels gots que calia adquirir per prendre alguna beguda. Happy Food Trucks és un tour gastronòmic i musical, en format de festival de tres dies. Fa una ruta itinerant arreu del territori català, i allà on va, com deia aquell anunci, triomfa.


Aquest concepte va néixer l’any 2015, i des de llavors ha anat evolucionant any rere any, així com millorant diversos aspectes fins aconseguir que l’esdeveniment sigui sempre un atractiu on participar-hi. Actualment és un referent al territori, en una experiència que destaca perquè poden participar-hi gent de totes les edats i gustos tant gastronòmics com musicals.


De fet, durant el cap de setmana s’ha vist majoritàriament públic familiar, així com públic adult amb ganes de gresca i de ballar, grups d’amics de totes les edats i parelles que volien passar una estona plegats. Del què es tractava, per pròpia definició de l’experiència, és de passar una bona estona, presidida pel bon rotllo i l’ambient festiu, una proposta que després de la pandèmia tothom reclama. L’únic inconvenient ha estat el temps insegur, que la tarda del divendres –el primer dia de posada en marxa- ja va obligar a ajornar fins al vespre l’arrencada del festival.

Un tour gastronòmic arreu del món i música en directe per a tots els gustos

Els dos principals ingredients del Happy Food Trucks són l’oferta gastronòmica i la música que complementa la consumició dels àpats. Furgonetes amb personalitat, caravanes sweety i autèntiques cuines motoritzades han format part d’aquesta gran família amant dels esdeveniments 100%. El seu atractiu és la possibilitat d’oferir experiències diferents, la senzillesa, la immediatesa i l’oportunitat de gaudir de menjar de qualitat en un entorn autèntic i natural que a Blanes comptava a més a més amb l’incentiu d’estar just davant del mar.


En l’aspecte culinari hi ha hagut un ample repertori on triar: des d’empanades i burguers fins a tapes i fusions de cuina sudamericana i asiàtica, passant pels clàssics entrepans i altres temptacions com ara crepes i les clàssiques patates fregides presentades de mil-i-una maneres. També hi havia la possibilitat de degustar carn confeccionada a la graella tradicional argentina al carbó. A més a més, la majoria d’entreteniments gastronòmics comptaven amb la seva opció vegana i sense gluten.


Actuació dels 'VHS', dissabte
Pel que fa a les activitats complementàries, de caràcter lúdic, a banda d’un DJ que amenitzava les tardes i la festa infantil del dissabte, totes tres nits hi ha hagut la música en viu a càrrec d’intèrprets molt aclamats per la seva qualitat. Divendres el periple el van encetar els ‘Alma de Boquerón’, que van ser a Blanes formant part de la seva gira ‘Contra Viento i Marea’. El seu estil principal és la rumba, però també van fusionar diversos temes universals de Led Zeppelin, David Bowie o Santana.


Dissabte va ser el torn d’un grup que amb el seu nom ja proclamava que oferia: eren els ‘VHS: Vintage Hit Songs’. Es van poder escoltar aquells temes que des dels més veterans fins alguns dels més joves que omplien el recinte van poder ballar i taral·lejar a plaer: des dels immortals The Police fins a Zucchero Fornaciari fins a Toto, passant per Status Quo o, fins i tot, el mateix Elvis Presley. També toquen producte nacional i estatal com ara Miguel Ríos, Sau o Tequila.


Actuació David Ros, diumenge
Finalment, ahir diumenge l’escenari es va omplir amb la presència de David Ros, qui precisament ja havia vingut anteriorment a Blanes en una experiència similar, fa uns anys. Acompanyat per una guitarra, la seva veu va fer un recorregut musical pel folk-pop i per grups catalans, enllaçant des de cançons d’Ed Sheeran fins a Coldplay, passant pels Sopa de Cabra, una gran versió del ‘Que tinguem sort’ de Lluís Llach, o bé l’irreductible ‘Where The Streets Have No Name’ dels U2.
Data de realització: 08/08/2022 | Data de la darrera actualització: 08/08/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300