Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reprèn la programació de les sessions de ‘Cinema als Barris’ després del parèntesi de la Festa Major


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/09/2022 09:32:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reprèn la programació de les sessions de ‘Cinema als Barris’ després del parèntesi de la Festa Major

Ca la Guidó va acollir ‘En Guerra con mi Abuelo’, i demà dimecres el cicle continuarà a Valldolig amb el film d’animació ‘Bebé Jefazo, Negocios de Familia’

La projecció de ‘En Guerra con mi Abuelo’, protagonitzada per un histriònic Robert de Niro va significar dimecres passat la represa de la programació de ‘Cinema als Barris’. Són projeccions itinerants de cinema gratuït que durant aquest estiu torna a fer un periple per diferents veïnats d’arreu del municipi per proposar passar una nit a la fresca gaudint de pel·lícules infantils i familiars.


Fins al moment només s’havia pogut oferir un dels dos films del 2022, ‘Els Croos, una nova era’ que es va projectar el 13 de juliol a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal. Això és perquè sessió inaugural que s’havia d’haver fet el 6 de juliol es va ajornar davant l’amenaça de mal temps que anunciaven les previsions meteorològiques.


Aquesta primera projecció, amb el film d’animació ‘La Patrulla Canina’, s’ha reprogramat perquè tingui lloc el 7 de setembre, de manera que passarà la darrera que s’haurà fet aquest 2022. Abans, encara queden tres sessions més programades per a tres dimecres més d’aquest mes d’agost: els dies 10, 24 i 31. Totes les sessions es fan enguany a la mateixa hora: les 10 de la nit.


La sessió del passat dimecres, la primera d’aquest mes d’agost, va tornar a omplir de públic el cinema a l’aire lliure en què va esdevenir la Plaça Miquel Martí i Pol de Ca la Guidó. Com sol ser habitual, majoritàriament es tractava de públic infantil i familiar, entre els quals s’hi comptaven l’alcalde, Àngel Canosa, així com Albert Sanz, el regidor que ha passat a assumir la direcció política de l’àrea que organitza l’activitat cinematogràfica: Participació Ciutadana.

Propera sessió: ‘Bebé Jefazo, Negocios de Familia’, el 10 d’agost

El periple de ‘Cinema als Barris’ continuarà demà dimecres, 10 d’agost, al veïnat de Valldolig, més concretament a la plaça que hi ha situada davant el Local Social, com és habitual, a partir de les 10 de la nit. Es projectarà un dels quatre films d’animació que formen part del cartell 2022: ‘Bebé Jefazo, Negocios de Familia’, produïda per DreamWorks Animation l’any passat, al 2021.


Es tracta de la segona part de ‘El nadó en cap’ del 2017, que va ser nominat a l’Òscar a la millor pel·lícula d’animació. La protagonitza Tabitha qui, als seus set anys, és la més gran de les dues filles de Tim i Carol, una nena superdotada i alhora molt seriosa i responsable, que idolatra al seu oncle Ted, amb grans plans per al seu futur, perquè prefereix submergir-se en els seus deures de matemàtiques a jugar amb el seu pare, que viu preocupat amb la idea que la seva filla no estigui gaudint de la seva infància.


Amb les veus en la versió doblada al castellà de José Coronado i del seu fill Nicolás Coronado –interpretant a Ted i Tim Templeton, respectivament-, es tracta d’una comèdia d’animació familiar, plena d’acció on els germans Templeton –Ted i Tim- ja adults, s’han distanciat. En la versió original, va comptar amb les veus de coneguts actrius i actors com Alec Baldwin, James Mardsen, Eva Longoria, Jeff Goldblum, Lisa Kudrow i Jimmy Kimmel.

Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimecres 10 agost – 22 h‘Bebé Jefazo, Negocios de Familia’Plaça davant Capella de la Pau (Valldolig)
Dimecres 24 agost – 22 h‘Raya, l’últim drac’Plaça Mossèn Joan Quer (Raval)
Dimecres 31 agost – 22 h‘Doctor Dolittle’Carrer Gavarres, 89 (Can Borell)
Dimecres 07 setembre – 22 h‘La Patrulla Canina’Plaça 11 de Setembre (Mas Enlaire)
Data de realització: 08/09/2022 | Data de la darrera actualització: 08/10/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300