Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes podria arribar de nou al 98% d’ocupació el pont del 15 d’agost després que el darrer cap de setmana ja ho va fer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/11/2022 09:23:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes podria arribar de nou al 98% d’ocupació el pont del 15 d’agost després que el darrer cap de setmana ja ho va fer

Segons les reserves comptabilitzades el migdia d’aquest passat dimecres, els hotels i els apartaments ja tenen un 96%, i els càmpings un 93%

En condicions normals, abans de la pandèmia, el cap de setmana al voltant de la jornada festiva del 15 d’agost marcava el punt àlgid de la temporada turística estiuenca. Després d’aquests dos darrers anys marcats per la pandèmia, superat ja aquest parèntesi, s’espera que enguany aquestes dates tornin a ser sinònim d’una bona ocupació.


Blanes, ahir dimecres
Enguany, a més a més, el 15 d’agost propiciarà un cap de setmana llarg, ja que recau en dilluns, just després de dissabte i diumenge. Aquest factor, afegit als bons resultats que s’estan assolint en general durant aquesta temporada, fa preveure que es podrà tornar a recuperar aquelles xifres que s’acosten al 100% en molts casos.


A Blanes les optimistes previsions que s’esperen a Catalunya i l’estat espanyol de cara al proper llarg cap de setmana també es comparteixen. Les dades recollides per l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes, en base a un sondeig efectuat aquest passat dimecres, així ho confirmen. Tot plegat confirmaria que durant aquest mes d’agost s’ha pogut arribar a xifres similars al 2019.

Previsions d’Ocupació Turística i Xifres del primer cap de setmana

Segons les dades recollides per l’Oficina de Turisme de Blanes, en base a les reserves que hi havia consignades als diferents establiments turístics del municipi, l’ocupació podria tornar a ser del 98% el proper cap de setmana del 13 d’agost, després que el cap de setmana anterior (6 i 7 d’agost) ja es va assolir aquesta xifra. Així ho indiquen les dades facilitades pel mateix sector.


Tant en hotels com en càmpings i apartaments turístics el passat cap de setmana del 6 i 7 d’agost van registrar anàlogament un 98% d’ocupació turística. D’altra banda, segons les reserves que hi havia als respectius establiments hotelers aquest passat dimecres, cal dir que a mitjans d’aquesta setmana les reserves ja són del 96% en hotels i apartaments turístics, i del 93% als càmpings.


Respecte les estimacions dels diferents responsables d’establiments turístics, en general la majoria esperen arribar al 100%, llevat d’alguns càmpings, que preveuen una davallada a partir del proper cap de setmana. D’altres establiments de campistes, en canvi, assenyalen que aquest descens s’experimentarà l’altre cap de setmana, el del 20 d’agost.

Blanes
Xifres Cap de Setmana
6 d’Agost
Reserves Cap de Setmana 13 d’Agost
(a data 10/08)

Hotels
98%
96%

Càmpings
98%
93%

Apartaments
98%
96%

100% dels establiments d’hostaleria oberts aquest 2022

A diferència dels dos anys anteriors, a Blanes el 100% dels establiments d’hostaleria han obert durant aquest estiu. L’any 2020 les obertures van ser molt simbòliques, i al 2021 encara van haver-n’hi alguns que van preferir retardar tornar-se a posar en marxa fins aquest 2022. Els càmpings de Blanes gaudeixen d’una gran reconeixement arreu d’Europa, i estan molt integrats a la natura. Alguns fins i tot tenen sortida al mar Mediterrani, mentre que la resta són molt a prop.


Hi ha una completa oferta d’allotjaments de qualitat d’hotels i pensions, apartaments i càmpings. Els visitants tenen a la seva disposició més de 3.500 llits en hotels, hostals i pensions, amb una variada oferta de categories per poder localitzar l’establiment que millor s’adequa al què es vol fer. En càmpings hi ha més de 8.400 places en parcel·les per tendes, bungalows i caravanes.


Per últim, pel que fa als apartaments, cal distingir fins a 12 establiments i/o agències de gestió. Capítol a banda són els habitatges d’ús turístic, una fórmula molt versàtil de fer les vacances per gaudir de pisos i apartaments que s’han modernitzat i adaptat per a la ocasió, que aquests darrers anys també ha arrelat a la població blanenca.
Data de realització: 08/11/2022 | Data de la darrera actualització: 08/11/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300