Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer de Blanes protagonitza el II Sopar d’Il·lusions a l’Hotel Santa Marta


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/15/2022 10:24:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer de Blanes protagonitza el II Sopar d’Il·lusions a l’Hotel Santa Marta

La Gala Benèfica tindrà lloc dijous vinent, per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil, i comptarà amb l’actuació del cantant Ramon Mirabet

Aquesta setmana la Fundació Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer i l’Hotel Santa Marta organitzen la segona edició d’una gala benèfica molt especial. Es tracta del ‘Sopar d’Il·lusions’, que tindrà lloc aquest proper dijous, 18 d’agost, al restaurant SantaMar del conegut hotel situat arran de mar, a partir de les 8 del vespre.


I Sopar d'Il·lusions 2021
Fotografies: Carles Herrero
Després de l’èxit de la primera edició, que va tenir lloc el setembre del 2021, enguany s’ha decidit repetir l’experiència, que té per objectiu recaptar fons destinats a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron per continuar treballant en la investigació contra el càncer infantil. El preu per assistir al sopar és de 80€/persona, i per les reserves cal contactar a través del telèfon 972 364 904.

Aquesta serà la segona edició consecutiva del ‘Sopar d’Il·lusions’ que impulsa l’Hotel Santa Marta. Aquesta iniciativa solidària es va posar en marxa l’any passat de la mà de la Fundació Amics Joan Petit, considerant que era la més idònia, perquè es tracta d’una entitat amb personalitat única i de caràcter familiar.


A banda d’assistir al sopar benèfic, també s’ofereix la possibilitat de col·laborar a totes les persones que no puguin assistir-hi a través d’un compte corrent habilitat per a la ocasió: https://www.joanpetit.net/esdeveniments/ L’any passat van participar a la gala benèfica una vuitantena de persones, que van gaudir d’un esdeveniment molt especial, com el què s’espera que torni a ser aquest 2022.


L'any passat l'actuació del Sopar d'Il·lusions va anar
a càrrec de Miquel Abras
A banda de poder degustar les especialitats del restaurant SantaMar, encarregat del menú, també es comptarà amb les cançons de Ramon Mirabet, conegut sobretot per les seves cançons optimistes i que conviden al positivisme, com per exemple ‘Home is Where The Heart is’ o bé per ‘Those Little Things’, el tema triat per una marca de cervesa catalana pel seu esperat anunci de cada estiu.

Seguir lluitant contra el càncer infantil

Presidida per Joan Torner, la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer va néixer a Blanes l’any 2011 i es va constituir al 2004. Es tracta d’una fundació sense ànim de lucre que té per objecte l’atenció als afectats directa i indirectament pel càncer infantil, així com a la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia.

La fundació deu el seu nom a l’experiència d’uns pares amb el càncer del seu fill petit. En Joan era un nen a qui li agradava jugar hoquei patins, com feia el seu pare, i va patir un càncer quan encara era molt petit. Tot i la seva intensa lluita, en Joan no va sobreviure. En homenatge a tots aquests nens i nenes que estan lluitant o han lluitat en algun moment de la seva vida contra aquesta malaltia, va néixer l’entitat que periòdicament organitza actes lúdics, esportius i culturals per recollir fons econòmics.


A l'esquerra de la imatge Joan Torner, president de la Fundació
Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer, amb Adam Martín, qui l'any passat
va actuar com a mestre de cerimònies
Els i les beneficiàries són tant els nens i nenes amb càncer com llurs famílies, els hospitals, clíniques i centres de tractament i rehabilitació oncològics infantils, així com les fundacions oncològiques infantils. Per a l’organització del II Sopar d’Il·lusions d’aquest proper dijous, es compta amb la col·laboració del periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot, qui actuarà com a mestre de cerimònies, així com del Festival Som de Mar.Data de realització: 08/15/2022 | Data de la darrera actualització: 08/15/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300