Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Homenatge en reconeixement a l’equip sènior del Club Twirling Blanes, un dels top ten mundials


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/17/2022 10:44:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Homenatge en reconeixement a l’equip sènior del Club Twirling Blanes, un dels top ten mundials

L’Ajuntament de Blanes ha organitzat una recepció oficial per reconèixer els mèrits de l’equip blanenc, classificat a la 5a posició del Campionat Mundial 2022 disputat aquest mes a Itàlia

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va allotjar la tarda d’aquest passat dimarts un acte singular, tant per les seves protagonistes com per la raó que va impulsar la seva organització. Es tractava d’homenatjar l’equip del Club Twirling Blanes amb motiu del seu èxit més recent, un dels més destacats que cal afegir al seu llarg rosari de guanys aconseguits.

Més concretament, el reconeixement que es va fer a la sala més institucional del consistori blanenc va ser per haver-se classificat en la cinquena posició del 35è Campionat Mundial de Twirling Batton, disputat a principis d’aquest mes d’agost a Torino (Itàlia). Per poder homenatjar les campiones, es va fer una recepció encapçalada per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzón.


Els van acompanyar regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com el president del Club Twirling Blanes, Quique Ortega i familiars de les esportistes. Àngel Canosa va agrair a les 10 atletes i la seva entrenadora, Jessica Díez, haver dut el nom de Blanes a una fita tan elevada com és quedar en cinquè lloc en un campionat mundial. Un èxit que sens dubte ha contribuït a què, una vegada més, el municipi on comença la Costa Brava sigui conegut i reconegut a nivell internacional.

Les 10 atletes que integren l’equip campió –algunes de les quals no van poder assistir a l’acte d’ahir- són Marina Berrocal, Nerea Lendínez, Anna Colomer, Sarah Collado, Anna Comino, Nerea Ortega, Pauja Megía, Laia Cruz, Clàudia Salicrú i l’únic integrant masculí, Òscar Rico. Per agrair el seu esforç, a cadascuna d’aquestes esportistes se’ls ha lliurat un lot complet del material de merchandising editat per l’Ajuntament de Blanes amb motiu del 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici celebrat aquest 2022.


El lot està integrat per un barret, una bossa, un vano i un mocador amb el logotip oficial dissenyat per l’artista blanenc internacional, Quim Serrano Bou. A banda de les 10 atletes, també es va lliurar el seu respectiu lot a l’entrenadora, Jessica Díez, a qui se li va afegir un darrer obsequi molt singular, perquè celebrés els guanys aconseguits amb un dels caves que es fabriquen a Blanes, la beguda més idònia per a les grans celebracions.

Representació de l’equip espanyol al Campionat Mundial

La competició mundial disputada a Itàlia va tenir lloc a principis d’aquest mes d’agost a Torino. Allí van viatjar-hi per representar la delegació espanyola en diferents modalitats: quatre individuals i una reserva, una parella i l’equip d’elit. El Campionat Mundial de Twirling Batton no s’havia celebrat des del 2018, ja que quan hagués tocat tornar a fer-lo diverses circumstàncies i la pandèmia ho van impedir.

Tal com va estar explicant durant la recepció d’ahir l’entrenadora del CTB, l’excepcionalitat de la seva fita aconseguida és que l’equip blanenc representava la selecció espanyola al 100%, no tenia atletes afegits d’altres contrades. El compromís i la responsabilitat eren màximes, per la qual cosa haver assolit la cinquena plaça és un honor difícilment igualable.


Aquell primer cap de setmana d’agost la notícia que l’equip del Club Twirling Blanes havia obtingut la destacadíssima cinquena posició al Campionat Mundial italià es va difondre ràpidament per les xarxes socials, i aviat van ploure les enhorabones a les joves esportistes blanenques per haver assolit una fita tan important. Cal recordar que el passat juliol la Ciutat Esportiva Blanes va acollir l’EuroTwirl 2022, on la selecció espanyola –amb integrants del CT Blanes- ja va obtenir 7 ors, 13 plates i 11 bronzes.
Data de realització: 08/17/2022 | Data de la darrera actualització: 08/17/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300