Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes conclou els informes sobre actuacions de l’exregidora d’Urbanisme


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/19/2022 11:53:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes conclou els informes sobre actuacions de l’exregidora d’Urbanisme

S’han fet arribar a tots els regidors, que tenen l’obligació de mantenir la confidencialitat. L’alcalde ha avançat que emprendrà les mesures oportunes en vista del seu contingut

Aquesta setmana l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha donat a conèixer als membres del consistori el resultat dels expedients informatius iniciats a principis de mes sobre diverses actuacions de l’anterior tinenta d’alcalde d’Urbanisme. El passat 1 d’agost el batlle va retirar-li totes les competències de govern, tal com va explicar llavors, per la pèrdua de confiança i per la seva actuació respecte alguns temes que havia dut a terme.


En relació a aquest darrer extrem, l’alcalde ja va informar als grups municipals així com als dos regidors no adscrits que, donat que podrien constituir presumptes irregularitats en la seva gestió, havia dictat la incoació d’un procediment d’informació reservada. Ara, un cop conclosos tots els informes endegats pel Secretari Municipal, els ha lliurat als membres de la corporació.

D’aquesta manera, s’ha donat compliment al dret a tenir accés a la informació municipal de tots i totes les regidores i regidors. Al mateix temps, també tenen la obligació de mantenir la confidencialitat de tot el què se’ls informa com a càrrecs electes. Seguint aquest mateix criteri, l’alcalde ha avançat que emprendrà les mesures oportunes a la vista del contingut dels tres informes.

Cal recordar que la decisió del batlle de Blanes de retirar-li les competències de govern a l’anterior responsable de l’Àrea d’Urbanisme, Enginyeria, Obra Pública, Neteja i Recollida de Residus va comportar que, l’endemà de signar el Decret d’Alcaldia, es trenqués el pacte de govern signat el juny del 2019 entre ERC i BECP.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/19/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300