Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

TV La Selva emetrà en directe la XXXVII Caminada Nit de Sant Bonós de dissabte amb un programa especial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/19/2022 05:58:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TV La Selva emetrà en directe la XXXVII Caminada Nit de Sant Bonós de dissabte amb un programa especial

És el primer cop en la història dels 37 anys de la caminada que s’oferirà en directe per televisió, a partir de les 10 de la nit i amb el seguiment de tot el recorregut a partir de 2/4 d’11

Tot just va ser el passat mes de juliol quan TV La Selva va començar les emissions en període de proves, incloent una programació especial encetada amb el Pregó d’Inici de la Festa Major de Santa Anna, així com el seu autèntic plat fort. Les cinc nits del 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava-Trofeu Vila de Blanes es van poder seguir en directe tant des del canal de TDT com per internet.


Programa Especial 50è Concurs de Focs d'Artifici 2022
de TV La Selva per diverses TV d'arreu de Catalunya
Ara, amb motiu de la Festa Major Petita, TV La Selva s’ha proposat continuar fent història, aquest cop oferint un dels esdeveniments més populars amb què compta aquest cicle festiu. Es tracta de la 37a Caminada Nit de Sant Bonós, que tindrà lloc dissabte. Mitja hora abans que comenci la marxa popular, a les 10 de la nit, arrencarà un programa especial que inclou un seguiment del recorregut, amb una duració que s’allargarà fins gairebé la mitjanit.


Per poder viure amb tota la intensitat possible el ritme de la marxa popular, hi haurà un seguiment amb càmeres autònomes al llarg del recorregut, així com dos platós situats al recinte de la caminada: a la sortida i a l’arribada de tot el gruix de participants. Entrevistes amb les i els protagonistes de la caminada, així com amb a d’altres personatges d’interès completaran la crònica en viu i en directe del programa televisiu.

Un comentarista d’excepció: el corredor d’ultrafons Xavi Marina

A banda d’entrevistes a peu de caminada que es faran a participants en grup, en família, sols o acompanyats, TV La Selva comptarà amb un comentarista d’excepció. Es tracta del corredor d’ultrafons blanenc Xavi Marina, qui ha estat al podi dels tres primers classificats en diversos anys.


Xavi Marina preparant una anterior producció de TV La Selva
El corredor d’ultrafons aportarà la seva experiència no tan sols per haver fet la caminada en diverses ocasions, explicant els trams més difícils de superar, sinó també per compartir quins al·licients té la marxa popular perquè tant gent no vulgui perdre-se-la. Tot i que no es tracti d’una cursa competitiva, també està previst entrevistar els primers que travessin la línia d’arribada.
Data de realització: 08/19/2022 | Data de la darrera actualització: 08/19/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300