Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un concert amb la ‘VBella Banda’ completa la primera jornada de la Festa dels Copatrons de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2022 11:12:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VBella Banda ImatgeUn concert amb la ‘VBella Banda’ completa la primera jornada de la Festa dels Copatrons de Blanes

La veterana Big Band, formada per antics músics de la Banda del Col·legi Santa Maria, va amenitzar la primera nit de la Festa Major Petita amb temes clàssics i moderns

La Festa Major Petita de Blanes va completar ahir divendres la primera de les tres jornades amb què compta enguany amb un concert allotjat a la Plaça dels Dies Feiners, a càrrec de la ‘VBella Banda’. Es va fundar l’any 2006, fruit del retrobament d’antics músics de la Banda del Col·legi Santa Maria, fet al qual al·ludeix el seu nom, ja que es van aplegar amb motiu dels 40 anys d’aquesta formació.


Els veterans músics es van encarregar de culminar la primera jornada en l’inici de la Festa dels Copatrons amb una vetllada on van combinar peces clàssiques amb cançons més actuals, i en alguns casos la música de la VBella Banda va comptar amb el complement d’un cantant: Mila Kuzmenko i Gonzalo Lobato. En diverses ocasions fins i tot van actuar cantar en format duet, fent les delícies del públic.Swing, Jazz i Pop-Rock dels anys 70 i 80

El concert, a base de swing, jazz i pop-rock, es va acollir a la Plaça dels Dies Feiners i es va seguir amb tothom assegut, tot i que en alguns trams les mogudes peces interpretades per la banda no permetien als peus estar-se quiets. Com ja és costum als concerts que protagonitza la veterana banda, van haver-hi dues parts d’estils prou variats com perquè l’animació i l’interès per seguir els ritmes que s’anaven proposant al públic no decaigués en cap moment.


El director de la VBella Banda, Vicenç Gironès, va actuar com a mestre de cerimònies per introduir els diferents temes que estructuraven el programa musical. Per començar a fer boca, l’orquestra va atacar tres temes prou coneguts pels seguidors de la VBella Banda: Can’t Turn You Loose, Autumn Leaves i Dixieland. Després de la intensa I’ve got You Under My Skin, una de les dues veus solistes, Gonzalo Lobato, va interpretar el tema de Queen Crazy Little Thing Called Love, seguit per un medley de peces de Glenn Miller.


L’altra cantant de la formació, Mila Kuzmenko, va oferir tot seguit un clàssic de Mike Olfield, Moonlight Shadow, seguida per un nou tema interpretat per en Gonzalo: Hallelujah I Love Her So. La primera part es va tancar amb dos duets a càrrec de la Mila i en Gonzalo, que van oferir Something Stupid i un medley d’ABBA. La segona part del concert es va encetar amb la interpretació de quatre clàssics: Basin Street Blues, Tuxedo Junction, Satin Doll i Cheek To Cheek.


Tot seguit van ser novament les veus de Mila i Gonzalo qui van reblar cinc temes interpretats per la VBella Banda: ella amb Dolce Vita i Lullaby of Birdland; i ell amb Fly Me To The Moon, Hello Dolly i un medley de peces de Joe Cocker. Finalment es va interpretar el tema de Lluís Llach que es pot considerar tot un himne: País Petit, i com a bis una peça amb regust dels anys 40: Chattanooga Choo Choo, amb la veu de Mila Kuzmenko.


Els constants aplaudiments dels espectadors van ser la prova que, una vegada més, la VBella Banda va complaure tant als seu públic fidel com als qui van decidir passar la primera nit de la Festa Major dels Copatrons amb la veterana formació. La VBella Banda cal recordar que durant molts anys va amenitzar el Concert de Cap d’Any, el darrer dels quals precisament es va fer al 2020, pocs mesos abans que esclatés la pandèmia.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/20/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300