Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reprèn aquesta setmana ‘Cinema als Barris’, el cicle gratuït que inclourà tres últimes projeccions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2022 11:33:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reprèn aquesta setmana ‘Cinema als Barris’, el cicle gratuït que inclourà tres últimes projeccions

El 24 d’agost es projecta ‘Raya, l’últim drac’ a Dintre Vila; el dia 31 ‘Doctor Dolittle’ a Can Borell, i el 7 de setembre ‘La Patrulla Canina’ a Mas Enlaire’

Aquesta setmana torna a Blanes el popular cicle itinerant de projeccions de pel·lícules gratuïtes. Es tracta de la quarta edició del popular cicle ‘Cinema als Barris’, que va començar el passat mes de juliol, i es va reprendre a principis d’agost després del parèntesi que han significat els actes organitzats amb motiu de la Festa Major de Santa Anna.


Ara es torna a posar en marxa després del nou parèntesi que ha suposat en aquesta ocasió la celebració de la Festa Major Petita, la dels copatrons Sant Bonós i Sant Maximià, que s’ha estat celebrant durant el cap de setmana passat. Més concretament, demà dimecres la nit de cinema a la fresca que fa un recorregut itinerant per diversos veïnats de la vila, s’allotjarà a Dintre Vila, a la Plaça de l’Església.


Són nits de cinema que tenen com a públic prioritari la canalla i la família, i per això els films que es programen són ‘aptes per a tots els públics’ i pot assistir-hi tothom qui vulgui. Organitzat pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes, tant les pel·lícules com els espais on s’acullen les projeccions s’han consensuat amb les entitats veïnals, que han triat d’entre diverses propostes cinematogràfiques.

Film d’animació ‘Raya, l’últim drac’

En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà demà dimecres a Dintre Vila compta com a principal reclam que es tracta d’una pel·lícula d’animació per ordenador dels Walt Disney Animation Studios, la 59a de la col·lecció ‘Clàssics Disney’. Està inspirada en les antigues cultura i pobles del sud-est asiàtic, i el títol fa referència per la relació de Raya, una princesa amb un drac semblant als ñaga de les religions orientals.


Transcorre al regne de Kumandra, protegit pels dracs, que acaben destruïts pels druun, criatures que converteixen en pedra a tots els éssers vius i als dracs. La princesa Raya intentarà reunir els cinc trossos d’una joia per retornar ressuscitar els dracs i recuperar la unió del regne, ajudada per la darrera drac femella viva, que li recorda que la clau per tornar la felicitat de Kumandra és poder tornar a confiar els uns en altres.

Un film d’aventures on l’eterna batalla entre el bé i el mal queda exemplaritzat en la lluita de la princesa per intentar retornar la pau al seu regne. Com és habitual en tots les sessions, la projecció començarà a les 10 de la nit. Després de la projecció de demà dimecres encara quedaran dues sessions més de ‘Cinema als Barris’: la setmana vinent, 31 d’agost, s’oferirà el film ‘Doctor Dolittle’, que compta com un dels seus principals reclams el seu protagonista: Robert Downey Junior, acompanyat d’Antonio Banderas, Michael Sheen i Jim Broadbent, entre d’altres. En la seva versió original va comptar amb les veus de coneguts actors i actrius per incorporar als animals que parlen: Ralph Fiennes, Tom Holland, Emma Thomposon i Selena Gómez, entre d’altres.


El periple finalitzarà el 7 de setembre, amb la projecció del film d’animació ‘La Patrulla Canina’, que es projectarà a la Plaça 11 de setembre, al barri de Mas Enlaire. Inicialment havia de ser el primer film que estrenés la quarta edició del ‘Cinema a la Fresca’, però una previsió de mal temps per aquella nit va fer ajornar-la perquè passés a ser la darrera sessió que s’haurà fet enguany.


Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimecres 24 agost – 22 h‘Raya, l’últim drac’Plaça Mossèn Joan Quer (Raval)
Dimecres 31 agost – 22 h‘Doctor Dolittle’Carrer Gavarres, 89 (Can Borell)
Dimecres 07 setembre – 22 h‘La Patrulla Canina’Plaça 11 de Setembre (Mas Enlaire)
Data de realització: 08/23/2022 | Data de la darrera actualització: 08/24/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300