Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebrarà diumenge el XII Aquatló Popular Vila de Blanes després de dos anys de sequera per la COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2022 11:06:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebrarà diumenge el XII Aquatló Popular Vila de Blanes després de dos anys de sequera per la COVID

Hi ha prevista la participació d’un màxim de 400 atletes, que hauran de superar consecutivament 400 m de natació, 4 km corrent i 400 m més de natació en individual o en equips de 2

El proper cap de setmana Blanes recuperarà una prova esportiva que compta amb un bon grapat de seguidors, i que finalment es pot recuperar aquest 2022 després de dos anys de sequera per la COVID. El XII Aquatló Popular Vila de Blanes tindrà lloc diumenge vinent, 28 d’agost, a partir de 2/4 de 10 del matí, i la base operativa central estarà situat al Passeig Cortils i Vieta, des d’on es faran les sortides i arribades.


Aquatló 2019: Sortida del grup d'Homes
Organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, la prova preveu que els i les participants cobreixin bàsicament tres proves de natació i atletisme. Primer es faran 400 metres nedant en un circuit triangular davant del passeig, i tot seguit es continuarà corrent 4 km i finalment caldrà tornar-se a llençar a l’aigua per fer de nou 400 m nedant.


Sortida del grup de Dones i Equips
Tota l’activitat començarà a partir de les 8 del matí, quan es pintaran els números de dorsals al braç dels i les atletes. Entre 2/4 de 9 i les 9’20 del matí es farà l’obertura de boxes i el briefing explicatiu de la prova. Finalment, a 2/4 de 10 del matí es farà la sortida en la categoria d’homes individuals, i a les 9’37 h la segona sortida per a dones i equips formats per dues persones. Després que hagin arribat tots i totes les participants i un cop repassades les classificacions i verificacions, l’entrega de premis es farà pels volts de 2/4 d’11 del matí.

Previsió de participació de 400 atletes

La previsió de l’organització és que participin un topall de 400 atletes, i l’únic requisit és que siguin majors de 14 anys. Es pot participar individualment, de manera que tot l’aquatló el fa una sola persona , o bé amb equips de dues persones que fan relleus: una realitza els dos trams del sector de natació i l’altra fa la cursa a peu.


Al terme de la prova, es lliuraran els trofeus dividits en diferents categories i modalitats. Així, hi haurà premis pels primers, segons i tercers participants individuals de la classificació general tant masculí com femení. També es guardonarà als tres primers equips de dos de la classificació general per equips, així com pel primer local masculí i femení individual. D’altra banda, tothom rebrà un obsequi.


L'alcalde, el president del Club Triatló, regidors i regidores,
amb els guanyadors i guanyadores de les diferents classificacions
El què fa que la prova tingui un component tan altament popular és precisament que poden plantejar-se fer l’Aquatló Popular pràcticament tothom qui estigui en forma, ja que s’ofereix la possibilitat de participar en la modalitat d’equips per repartir-se la feina. Això fa que hi hagi qui es planteja prendre-hi part per practicar el seu esport favorit, alhora que es comparteix amb l’altre membre de l’equip una matinal molt saludable.


L’ordre de les disciplines aquí es fa al revés dels aquatlons oficials, de manera que primer es fa la natació i després es corre. No hi ha categories, ja que es tracta d’una prova popular, i de fet a Blanes hi ha una gran tradició d’esdeveniments populars com els que han tingut lloc precisament coincidint amb aquest mes d’agost: el dia 7 es va fer la Travessia Popular del Port, i dissabte passat la Caminada Nit de Sant Bonós.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/25/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300