Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sergi Matas i Paula Bautista guanyen el 12è Aquatló Popular Vila de Blanes recuperat aquest diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/29/2022 09:35:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRIATLO BLANES CLUBSergi Matas i Paula Bautista guanyen el 12è Aquatló Popular Vila de Blanes recuperat aquest diumenge

La prova que combina natació i atletisme, organitzada pel Club Triatló Blanes, ha recuperat tota la seva intensitat després de dos anys de sequera

Blanes ha recuperat aquest cap de setmana un dels esdeveniments esportius més intensos que es fan durant l’estiu: el 12è Aquatló Popular Vila de Blanes, organitzat pel Club Triatló Blanes amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes. Es tracta d’una prova esportiva que ja forma part de l’agenda de tots i totes als qui els arada posar a prova la seva resistència personal, així com també de qui vol tastar l’experiència, pel que caràcter popular.


Sortides grup Individuals Homes + Individual Dones i Equips
XII Aquatló Popular Vila de Blanes
L’Aquatló Popular Vila de Blanes consisteix en tres trams consecutius que s’han de fer contrarellotge. Primer cal cobrir 400 metres nedant, després 4 kilòmetres corrent i per últim uns altres 400 metres nedant. Es fan dues sortides: la primera és per a homes individuals, i la segona per a dones i equips formats per dues persones. Tots i totes les participants podien reposar forces després de la prova al costat de la zona de boxes on es fa el canvi d’indumentària per a cada tram de la prova. Un cop acabada la prova, han pogut reposar forces a base de xíndria, meló i aigua.


Després de dos anys de sequera, hi havia moltes ganes de tornar a fer l’aquatló, que finalment ha comptat enguany amb 300 participants. Majoritàriament procedien de Blanes i poblacions del voltant, però també d’altres localitats més llunyanes d’arreu de Catalunya o inclús de més lluny: Sant Quirze, Cerdanyola, Sant Cugat, Sant Vicenç de Torelló, Avinyó, Zaldibia (País Basc), i La Llosa de Ranes (País Valencià), entre d’altres.

Primers classificats i classificades en individuals i equips

D’entre tots i totes aquestes atletes participants, els més ràpids en les categories individuals d’aquest 2022 han estat Sergi Matas Largo, de Pineda, que va invertir 28’49 minuts en fer l’Aquatló; i Paula Bautista Bas, de Sant Vicenç de Torelló, que va cobrir la prova en un temps de 35’58 minuts. El podi en individuals d’homes el van completar Ignasi Gironès Pujadas (29’01 minuts) i Alberto Montes (30’28 minuts).


Sergi Matas, 1er classificat, en plena cursa,
i Ignasi Gironès i Alberto Montes, 2on i 3er, al podi
La segona i tercera posicions al podi d’individuals de dones les van guanyar Sara Hernández (36’44 minuts) i Kate Windle (38’18 minuts). Pel que fa a la categoria d’equips, la primera posició ha estat enguany per l’equip ‘Roncola’, format per Albert Campero, de Girona, i Clàudia Castañer, de Banyoles. Tots dos van fer l’aquatló amb un temps de 30’22 minuts. En segon lloc, amb un temps de 30’35 minuts, s’han classificat l’equip ‘Primera Línia’, format per dues dones: Eli Cornelia, de Malgrat de Mar, i Marta Soldevila, de Palafolls.


Podis Individual Dones i Equips
Per últim, la tercera posició en la classificació d’equips ha estat per ‘Full Gas Team’, integrat per Marcos Moix i Kevin Covas, tots dos de Barcelona, i que van invertir 30’46 minuts en completar el recorregut. Com ja sol passar en cada nova edició –i aquesta no ha estat una excepció-, els noms amb què es presentaven els equips rivalitzaven en enginy i bon humor, com per exemple ‘A l’Aigua Patos!’, ‘Los Paelleros’, ‘Fly me to the moon’, ‘Or-Xata’, ‘Pelucas Team’, ‘Des-Madres’ o ‘Tortuga-Cargol’.

Primers classificats locals: Sergi Liz i Nina Costas
L’entrega de premis va posar ahir diumenge punt i final a la jornada esportiva matinal, un lliurament que es va tancar amb el què corresponia als primers classificats locals. En homes el més ràpid de Blanes ha estat enguany Sergi Liz, que va cobrir la prova amb un temps de 31’03 minuts, i en dones la més ràpida de Blanes ha estat Nina Costas Guerra, que va invertir 40’41 minuts.


L’acte de lliurament de guardons el van encapçalar el president del Club Triatló Blanes, Toni Ruiz, acompanyat del regidor d’Esports, Carlos Garzón, així com d’altres regidors i regidores del consistori. Com a cloenda de la part més cerimoniosa, es va fer una animada fotografia de família amb membres de l’organització que han fet possible enguany la recuperació de l’aquatló.Data de realització: 08/29/2022 | Data de la darrera actualització: 08/29/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300