Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local, Protecció Civil, Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM intervenen en un foc a un pis de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2022 11:03:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local, Protecció Civil, Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM intervenen en un foc a un pis de Blanes

L’incendi, que no va causar cap ferit, va mobilitzar 14 unitats dels diferents cossos i els inquilins de l’immoble afectat han passat la nit a casa d’uns familiars

Un total de 14 unitats de diferents cossos d’emergència i seguretat van haver d’intervenir la tarda-vespre d’aquest passat dilluns en un incendi que va tenir lloc en un domicili situat al barri de Ca la Guidó. Quan faltaven pocs minuts per 2/4 de 7 de la tarda, es va informar a la Policia Local de Blanes que s’havia declarat un foc en l’habitació d’un edifici situat al Carrer Ramon Llull.


Immediatament, es va activar el protocol acudint al lloc dels fets diverses dotacions per sufocar l’incendi, així com per acotar la zona on s’hi estava produint perquè els cossos d’emergència i seguretat poguessin fer la seva feina. Paral·lelament, des del telèfon d’emergències 112 es va comunicar sobre la trucada d’una veïna de l’immoble afectat que va alertar sobre la propagació del foc a casa seva, situada a l’edifici del costat.


Tot i que entre les dotacions que es van mobilitzar també hi havia una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), no va ser necessària la seva intervenció, donat que no es va produir cap ferit. A conseqüència del foc, l’habitació on es va iniciar va quedar molt malmesa, afectant la resta del pis, encara que no de manera estructural. Els inquilins han passat la nit a casa d’uns familiars.


Finalment, cap a ¾ de 8 del vespre, l’operatiu va finalitzar, retirant-se totes les dotacions de seguretat i emergències desplegades. Per atendre l’emergència van intervenir 6 unitats dels Bombers de la Generalitat, 4 de la Policia Local de Blanes, 1 de Protecció Civil, 2 dels Mossos d’Esquadra i 1 ambulància del SEM.


Data de realització: 08/30/2022 | Data de la darrera actualització: 08/30/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300