Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes homenatja les germanes Brugman: Atlantic i Nora, que es prepara pels JJOO de París 2024


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/31/2022 09:33:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Vela Blanes homenatja les germanes Brugman: Atlantic i Nora, que es prepara pels JJOO de París 2024

Aquest i d’altres reconeixements s’han lliurat al recuperat Sopar de Final d’Estiu, encapçalat pel president del CVB, Joan Balaguer, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa

El Club de Vela Blanes va recuperar el passat cap de setmana la tradicional festa que la COVID ha obligat a suspendre els dos darrers anys. Es tracta del Sopar de Final de Temporada que se celebra coincidint amb l’acabament dels dies més àlgids de l’estiu. El van encapçalar el president de l’entitat, Joan Balaguer, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa.


Festa fi de temporada Club Vela Blanes
Fotografies: Alfred Farré
La vetllada va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones: membres de la junta directiva, l’staff, així com socis i sòcies del CVB. D’aquesta manera, van assistir-hi els dos vicepresidents, Roger Ferrer i Hubert Janssen; el gerent, Héctor Espadas; el Director Tècnic, Juanmi Aguirre; i el secretari esportiu i responsable de l’Àrea Social i de Comunicació, Josep Lluís Yubero, entre d’altres. També va assistir Jordi Framis en representació de Ports de la Generalitat.


Com marca la tradició, durant l’esdeveniment es va aprofitar per lliurar diversos obsequis, insígnies als socis que complien els 50 anys lligats al CVB, així com d’altres reconeixements a esportistes i membres de l’entitat. Entre ells, van rebre sengles trofeus regatistes que estan duent el nom de Blanes molt lluny de les nostres fronteres, a través de les singladures per altres mars.


El president del CVB, Joan Balaguer, i l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant la celebració
Lliurament de Reconeixements a esportistes i socis

Un dels reconeixements més especials va ser el què van rebre les germanes Brugman: Atlantic i Nora. Vinculades des de ben petites al Club de Vela Blanes, en l’actualitat Nora Brugman està a dos anys de poder aconseguir un somni que no ha pogut abastar en les dues anteriors ocasions: participar als Jocs Olímpics de París del 2024. Ho farà navegant amb Jordi Xammar que, igual que ella, va ser formada pel director esportiu del Club Vela Blanes, Juanmi Aguirre.


Joan Balaguer i Àngel Canosa amb les germanes Brugman
Pel CVB és especialment afalagador que Nora Brugman navegarà amb les integrants de l’equip espanyol amb un amic de tota la vida, Jordi Xammar, qui va guanyar la medalla de bronze a les olimpíades de Tòquio. Altres dos homenatjats van ser Marc Tusquets, campió a la Copa d’Espanya classe Windsurfer, i campió de Catalunya classe Raceboard; així com Jordi Bosch, subcampió d’Espanya classe Windsurfer. En tots tres casos, les fites les van aconseguir abastar al campionat disputat a Blanes.


Per tancar els reconeixements en l’Àrea Esportiva es van entregar els premis del Trofeu Festa Major disputat en les classes Europa i Òptimist. Una altra protagonista a qui se li volia retre homenatge és Laura Cabezas, subcampiona del món classe Raceboard a Hongria, campiona d’Espanya classe Raceboard a Eivissa, i campiona de Catalunya classe Raceboard a Blanes. Al no poder ser present a l’acte, està previst lliurar-li el reconeixement més endavant.


Un dels socis del CVB que ha rebut la insígnia dels 50 anys
Com també és tradicional, es van lliurar les insígnies d’or a les persones que han complert els 50 anys com a socis del Club de Vela Blanes: Amador Bernabeu, Ramon Portas, Roger Soler i Antonio Alavedra. En definitiva, la celebració d’aquest passat dissabte va poder recuperar tota la intensitat d’anteriors edicions pre-COVID, tancant una temporada on també cal destacar els prop de 200 alumnes que han participat a les activitats d’estiu proposades pel Club de Vela Blanes.Data de realització: 08/31/2022 | Data de la darrera actualització: 08/31/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300