Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aquesta setmana finalitza el 4rt cicle de ‘Cinema als Barris’ de Blanes amb dues sessions a 2/4 de 9 de la nit


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/05/2022 11:29:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesAquesta setmana finalitza el 4rt cicle de ‘Cinema als Barris’ de Blanes amb dues sessions a 2/4 de 9 de la nit

Dimarts es projectarà a Mas Borell ‘Doctor Dolittle’ i dimecres ‘La Patrulla Canina’ a Mas Enlaire. Les dues nits, ajornades pel mal temps, s’han avançat respecte l’horari habitual

Blanes posarà punt i final a la 4a edició de ‘Cinema als Barris’ aquesta setmana amb una dues darreres sessions que tindran lloc aquest proper dimarts, 6 de setembre, i el dimecres dia 7. Es tracta de sengles nits que es van haver d’ajornar en el seu moment a causa del mal temps, re programant-se perquè tinguessin lloc al final del cicle. L’experiència està organitzada pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament amb el suport de les Associacions de Veïns.


Al haver començat avui el curs escolar, quan la canalla ha d’anar a dormir abans que quan solia fer-ho en vacances, s’ha decidit avançar l’horari de projecció de les dues últimes sessions. D’aquesta manera, tant demà dimecres com l’endemà dimecres les projeccions es faran una hora i mitja abans del què s’ha fet durant l’estiu, és a dir: tindran lloc a 2/4 de 9 de la nit enlloc de les 10.

Dimarts 6 de setembre projecció de ‘Doctor Dolittle’

Demà dimarts hi haurà la penúltima sessió al barri de Mas Borell, on s’hauria d’haver fet dimecres de la setmana passada, 31 d’agost. La pel·lícula de demà és una de les dues úniques del cicle d’enguany que està protagonitzada per actors i actrius ‘de carn i ossos’. Es tracta de ‘Doctor Dolittle’, una producció de l’any 2020 dirigida per Stephen Gaghan.


'Doctor Dolittle', amb Robert Downey Jr.
El seu protagonista és Robert Downey Jr. –àlies ‘Iron Man’ pels amants dels films basats en còmics-, acompanyat per Antonio Banderas, Michael Sheen i Jim Broadbent i Jessie Buckley, entre d’altres. En aquest cas el que va ser director d’interessants films com poden ser ‘Syriana’ –amb Matt Damon i George Clooney- o ‘La desaparición de Embry- presenta una nova versió dels contes clàssics escrits per Hught Lofting al segle XIX.


Si bé la crítica especialitzada no va ser especialment benvolent amb aquest film, la seva única pretensió és fer passar una estona entretinguda a tota la família a través de les aventura de l’excèntric Doctor John Dolittle, un reputat doctor i veterinari que es tanca amb la seva col·lecció d’animals exòtics a la seva mansió. Però quan la jove reina Victòria emmalalteix, l’estrafolari metge deixarà la seva vida d’ermità per embarcar-se en una èpica aventura a una mítica illa a la recerca d’un remei.

Última sessió el dimecres 7 de setembre amb ‘La Patrulla Canina’

L’ajornament de la primera projecció del cicle ‘Cinema als Barris’ que s’hauria d’haver fet el 6 de juliol a Mas Enlaire, per la previsió de mal temps d’aquell dia, farà que acabi sent finalment la darrera d’aquest 2022. Més concretament, aquest proper dimecres 7 de setembre la cita de l’última sessió serà a la Plaça 11 de Setembre, a 2/4 de 9 de la nit


En aquesta darrera ocasió serà el torn d’una pel·lícula que compta amb legions de fans en la seva versió de vídeojoc i altres aplicacions de l’actual tecnologia: ‘La Patrulla Canina’.

Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimarts 06 Setembre – 20’30 h‘Doctor Dolittle’Carrer Gavarres, 89 (Can Borell)
Dimecres 07 setembre – 20’30 h‘La Patrulla Canina’Plaça 11 de Setembre (Mas Enlaire)



Data de realització: 09/05/2022 | Data de la darrera actualització: 09/05/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300