Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 800 esportistes seran a Blanes aquest cap de setmana per participar al 2on Open Day de Bàsquet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/09/2022 10:09:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 800 esportistes seran a Blanes aquest cap de setmana per participar al 2on Open Day de Bàsquet

La Ciutat Esportiva Blanes serà l’escenari d’aquest esdeveniment en Júnior i Cadet Preferent dissabte i diumenge

El proper cap de setmana del 10 i 11 de setembre la Ciutat Esportiva Blanes tornarà a ser l’escenari on s’acollirà la segona edició de l’Open Day, que organitza la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. El municipi on comença la Costa Brava repeteix com a seu d’un esdeveniment estrenat tot just l’any 2019 amb una excel·lent acollida inaugural estroncada per la pandèmia aquests dos darrers anys.


Imatges d'Arxiu 1er Open Day de Bàsquet 2019
Aquest 2022 l’activitat tornarà a comptar amb la presència del Campionat de Catalunya Júnior Preferent, tant pel que fa als equips femenins com masculins, i a més a més comptarà com a novetat amb la incorporació del Campionat de Catalunya Cadet Preferent. La primera jornada de la temporada 2022-2023 de Preferent A i Preferent B dels CC. Júnior i Cadet Preferent s’allotjarà en les cinc pistes habilitades a la Ciutat Esportiva Blanes.

Més de 800 esportistes d’arreu de Catalunya

L’equipament esportiu que ja compta amb una excel·lent fama internacional, es vestirà de gala dissabte i diumenge per acollir el millor Bàsquet Català de les dues màximes categories formatives d’arreu del país. Més de 60 equips, sumant els femenins i masculins, formats per més de 800 esportistes seran els protagonistes d’un debut competitiu que omplirà les pistes amb més de 30 partits de manera gairebé ininterrompuda.


Les dues categories que participen compten amb jugadores i jugadors que participen amb freqüència en campionats de seleccions autonòmiques, així a Europeus i Mundials de formació. Així mateix, amb els seus equips de bàsquet base, els millors clubs catalans són habituals en la consecució de diverses medalles a nivell de l’estat espanyol.


En l’anterior edició del 2019, l’Open Day va aplegar 32 equips masculins i femenins del millor bàsquet català en l’inici de la temporada junior, en una experiència pionera i única fins ara. Això és perquè la totalitat de la primera jornada de la nova temporada de bàsquet, el tret de sortida de la competició, es concentra en una seu única, més concretament en diferents pistes de la Ciutat Esportiva Blanes.
Data de realització: 09/09/2022 | Data de la darrera actualització: 09/09/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300