Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Santi Arisa i Giuseppe Costa tanquen el segon dia de la 10a Fira de Sabors Catalans, que conclou avui


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/11/2022 08:30:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGESanti Arisa i Giuseppe Costa tanquen el segon dia de la 10a Fira de Sabors Catalans, que conclou avui

Els dos músics van oferir l’espectacle ‘Orígens’, i avui diumenge l’activitat haurà inclòs l’actuació de Gil Ratataplam i la Festa de l’Escuma

La jornada d’aquest passat dissabte a la 10a Fira de Sabors Catalans va atraure encara una major quantitat de públic que no pas el seu primer dia, el divendres 9 de setembre. Vilatans i visitants es van passejar entre la 40ena de parades disposades al Passeig de Mar al llarg de tot el dia, però sobretot a la tarda-nit, quan ve més de gust donar un volt.


A banda dels atractius que hi ha a les parades de la fira, on s’hi pot triar i remenar mil-i-un articles, un altre dels seus al·licients és la zona destinada als jocs infantils, però també l’escenari del recinte firal. Es tracta del Banc dels Músics on divendres ja va captivar al públic el popular Màgic Andreu amb els seus trucs de màgia amanits amb molt bon humor.

Espectacle ‘Orígens’, amb Santi Arisa i Giuseppe Costa

Ahir va ser el torn d’un altre artista que tampoc no necessita de gaire presentacions per la seva contrastada popularitat: Santi Arisa, qui va actuar acompanyat de Giuseppe Costa. Van presentar el seu espectacle ‘Orígens’, un títol amb el qual els artistes volen recordar i homenatjar els avantpassats músics, els que van fer ballar anteriors generacions, aconseguint que la cultura catalana fos encara més rica.


‘Orígens’ va sorgir amb la idea de cultivar el repertori tradicional i popular de Catalunya els Països Catalans, a partir d’un meticulós treball de recerca històrica per recuperar peces musicals que fa dècades es tocaven a duet de bateria i acordió. Tot això, sense perdre l’essència musical d’arrel, però actualitzada amb noves sonoritats que permeten les noves tecnologies, contribuint així a gaudir encara més.


Al llarg de poc més d’una hora, Santi Arisa i Giuseppe Costa van oferir un espectacle enèrgic i festiu, escoltant-se peces clàssiques tan conegudes com ara ‘La presó de Lleida’, ‘Ai mare aneu a Missa’, o bé ‘La Gata i el Belitre’ o ‘La polca d’Ours’. El migdia d’avui diumenge es tancarà el periple d’actuacions amb dues activitats destinades al públic infantil: l’actuació de Gil Ratataplam i una Festa de l’Escuma.





Data de realització: 09/11/2022 | Data de la darrera actualització: 09/11/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300