Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gran afluència de públic a la 10a Fira de Sabors Catalans de Blanes celebrada amb motiu de la Diada


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/12/2022 07:49:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEGran afluència de públic a la 10a Fira de Sabors Catalans de Blanes celebrada amb motiu de la Diada

Al llarg dels tres dies hi hagut parades amb productes artesans, actuacions del Màgic Andreu, Santi Arisa & Giuseppe Costa, l’espectacle infantil de Gil Ratataplam i una Festa de l’Escuma

El segon cap de setmana del mes de setembre, marcat per les activitats organitzades amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya ha tornat a registrar un gran nombre de visitants a la vila on comença la Costa Brava. De fet, segons dades de l’Oficina de Turisme de Blanes, aquests darrers dies el municipi ha continuat farcit de visitants, havent canviat tan sols el tipus de turista: han davallat sensiblement les famílies i ara el què hi ha més són adults.


10a Fira de Sabors Catalans, diumenge al migdia
També s’ha diferenciat la procedència dels visitants; el públic francès segueix sent el majoritari, però també s’ha notat un augment d’alemanys i holandesos. Un dels principals atractius amb què han comptat blanencs i foranis ha estat la 10a Fira de Sabors Catalans, que ha recuperat el format original després de l’adaptació a les mesures de seguretat que es van haver de fer l’any passat. S’ha estat celebrant durant tres dies: des del passat divendres fins ahir diumenge, del 9 a l’11 de setembre.


Parades amb productes artesans, actuacions musicals i per a la canalla

A la fira hi ha hagut una 40ena de parades ambientades amb elements propis de la celebració de la Diada, que van encetar la seva activitat divendres, finalitzant aquest passat diumenge. S’hi oferien articles d’artesania, fets a mà i una variada representació gastronòmica. En aquest darrers sentit hi havia formatges, embotits, pastissos dolços i salats i fins i tot pa i productes de fleca, però també roba, complements, bijuteria, sabons, productes ecològics i mil-i-un objectes i regals.


El recinte firal també ha comptat durant tots tres dies amb un atractiu afegit: l’escenari per on han anat desfilant diversos artistes. Ara bé, l’activitat escènica es va encetar divendres a la tarda de manera itinerant, amb el festiu concert a peu de carrer de la Banda Men in Swing que ja va començar a animar el capvespre.


Festa Infantil amb Gil Ratataplam, diumenge al migdia
La nit d’aquell mateix dia l’escenari de l’emblemàtic Banc dels Músics va vestir-se de gala per acollir l’actuació de qui no necessitava de gaire presentacions: el Màgic Andreu, amb els seus trucs amanits amb molt bon humor, fent partícip a un públic que ja tenia ficat d’antuvi a la butxaca. L’endemà dissabte va ser el torn del no menys conegut Santi Arisa, que va actuar acompanyat de Giuseppe Costa per presentar l’espectacle d’arrel ‘Orígens’.


Finalment, el periple de la 10a Fira de Sabors Catalans va finalitzar ahir pel que fa a manifestacions artístiques, dues activitats destinades al públic infantil. A les 12 va actuar el conegut animador Gil Ratataplam, seguit per una Festa de l’Escuma que va fer les delícies de la canalla. Un al·licient afegit que ha tingut l’experiència ha estat la situació del recinte firal: al Passeig Cortils i Vieta, situat arran de mar.



Data de realització: 09/12/2022 | Data de la darrera actualització: 09/12/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300