Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull el tret de sortida del Campionat de Catalunya amb l’Open Day


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/13/2022 09:50:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes acull el tret de sortida del Campionat de Catalunya amb l’Open Day

Ha estat la segona edició d’aquesta experiència, que ha aplegat durant tot el cap de setmana la primera jornada femenina i masculina en les categories Júnior i Cadet Preferent

Una vegada més, la Ciutat Esportiva Blanes ha estat capital i centre d’interès a nivell nacional amb un esdeveniment que s’hi ha acollit per segona edició, després que s’havia estrenat per primer cop al 2019. L’Open Day de Bàsquet ha tornat a assolir l’excel·lent acollida que ja va tenir fa tres anys, i ha omplert de joves talents les diferents pistes de la instal·lació esportiva.


Ciutat Esportiva Blanes, II Open Day de Bàsquet, dissabte passat
Ha estat la primera gran activitat de la temporada 2022-2023 organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. En aquesta ocasió, a diferència del 2019, l’Open Day 2022 ha inclòs equips d’arreu del país que han disputat la primera jornada femenina i masculina en les categories Júnior i Cadet Preferent, després que en l’anterior ocasió només van participar els equips júniors. Ha estat el tret de sortida oficial als diferents Campionats de Catalunya.

Més de 800 jugadors i jugadores, equips tècnics i acompanyants a Blanes

Al llarg de tota la jornada de dissabte i diumenge, més de 800 jugadors i jugadores aplegats en més d’una 60ena d’equips han protagonitzat un intens debut competitiu, disputant-se més d’una 30ena de partits des de primera hora del matí fins gairebé al vespre. Ha aplegat esportistes que participen amb freqüència a campionats de seleccions autonòmiques, així com en europeus i mundials de formació.


Això ha significat tota una oportunitat per poder veure el bo i millor d’arreu del país en aquestes dues categories, concentrat en un mateix indret: la Ciutat Esportiva Blanes. Un dels partits més emocionants ha estat el què van protagonitzar la tarda de dissabte els equips del Futbol Club Barcelona i el Club de Bàsquet Hospitalet A en la categoria de Cadet Masculí. Ha estat un dels enfrontaments que ha aplegat un major nombre de públic a la graderia.


Carlos Garzón, Àngel Canosa i Ferran Aril
Poc abans de començar, van aprofitar l’ocasió per fer un intercanvi d’impressions el president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzon. Tots tres van coincidir en valorar molt positivament l’experiència, que ha estat possible tornar a organitzar gràcies a la idoneïtat d’unes instal·lacions que així ho permeten.


D’altra banda, un dels al·licients afegits amb què ha comptat aquesta segona edició de l’Open Day ha estat la col·laboració amb la FCBQ de la coneguda empresa de cromos ‘Panini’. L’empresa líder a nivell mundial en el sector dels cromos, té previst editar l’àlbum de cromos oficial dels campionats, de manera que cadascuna de les 4 competicions tindrà el seu propi àlbum amb tots els i les esportistes participants, a banda d’una fotografia d’equip.


La col·lecció de cromos serà online i gratuïta per a tothom. També es podrà comprar físicament l’àlbum i/o els cromos físics de cada participant en una mida gegant, a través de la plataforma online de la marca. Per poder aconseguir-ho, es van anar citant a tots i cadascun dels equips per fotografiar els jugadors i jugadores primer a nivell individual, i després amb els respectius equips.
Data de realització: 09/13/2022 | Data de la darrera actualització: 09/13/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300