Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha obert inscripcions pels Cursos de Català per Adults que començaran el 21 i el 22 de Setembre


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/13/2022 10:28:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

OficinaCatalaBlanes ha obert inscripcions pels Cursos de Català per Adults que començaran el 21 i el 22 de Setembre

Hi ha cursos trimestrals gratuïts de tots els nivells, i els alumnes cal que vagin els dies 14, 15 i 16 de Setembre a l’Oficina de Català, ubicada excepcionalment a la Biblioteca Comarcal

Aquests darrers dies ja ha començat el període d’inscripció pels Cursos de Català per Adults de nova fornada. L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha encetat el període de matriculacions començant pels alumnes que ja havien fet amb anterioritat algun curs.


Inscripcions Cursos de Català a la Biblioteca Comarcal,
on excepcionalment està ubicada l'Oficina de Català
Aquests darrers han comptat amb la jornada d’aquest passat dilluns i la d’avui dimarts per poder inscriure’s. Per la seva banda, els nous alumnes podran matricular-se durant tres dies: 14, 15 i 16 de setembre al llarg de tot el dia: als matins de 10 a 14 h i a les tardes de 17 a 19 h. També es pot fer la inscripció en línia a través de la plana web de l’Oficina de Català: www.cpnl.cat/inscripcio.


Si es vol fer presencialment cal tenir en compte que, excepcionalment, durant aquests mesos l’Oficina de Català està ubicada a la Biblioteca Jove de la Biblioteca Comarcal, mentre durin les obres de la Casa de la Cultura, el seu emplaçament habitual. D’altra banda, l’inici del curs tindrà lloc la setmana vinent, els dies 20 i 21 de setembre, dimarts i dimecres respectivament.

Modalitats d’Aprenentatge Diversificats

Arran de la pandèmia, les modalitats d’aprenentatge s’han diversificat. Es fan cursos presencials, però també de manera virtual (amb videoconferència) i 100% en línia, a través d’una plataforma Moodle que conté un Pla de Treball i un Tutor de referència. Aquesta darrera opció és la dels cursos de nivell superior (C2), del qual enguany hi ha molta oferta perquè també se’n preveu molta demanda, especialment pel que fa al col·lectiu de mestres i professors.


Cal dir que, com a novetat d’aquest curs, el nivell C2 també ofereix descomptes en el preu per a diferents situacions laborals, personals i familiars. Pel que fa a la temporització, els cursos són trimestrals: Octubre-Desembre, Gener-Març i Abril-Juny. Tot això, a banda dels cursos intensius que es fan a l’estiu. Aquest sistema tan flexible d’inscripció té molts avantatges.

D’una banda, permet que els i les alumnes puguin incorporar-se a un curs gairebé en qualsevol moment de l’any, i de l’altra, el format trimestral fa que les i els alumnes puguin acabar tot un itinerari formatiu en un curs acadèmic, cadascun format per tres mòduls. L’Oficina de Català de Blanes ofereix un ampli ventall de cursos que cobreix tot l’espectre de nivells del Marc Comú Europeu Referenciat: A2, B1, B2, C1 i C2.


Més concretament, en l’actualitat l’oferta és de 12 cursos, des de nivell bàsic fins a nivell superior, repartits en diferents franges horàries per facilitar al màxim a les persones adultes la conciliació de la seva vida familiar, laboral i formativa. En els nivell inicials (A1 i A2) els cursos de català són gratuïts, i en la resta de nivells s’ofereixen molts descomptes en els preus per poder atendre totes les situacions personals, laborals i socials en la mesura que sigui possible.


Més informació i contactes/Internet: www.cpnl.cat/blanes - blanes@cpnl.catcatala@blanes.cat /Telèfon: 972 35 85 55 Oficina de Català: Biblioteca Comarcal de Blanes, Passeig de Catalunya 2 – Horari: de 10 a 14 h i les tardes del 14, 15 i 16 e desembre de 17 a 19 h.



Data de realització: 09/13/2022 | Data de la darrera actualització: 09/13/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300