Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Escape Room’, ‘Alcarràs’, ‘La Voluntaria’ i ‘Toscana’, cartellera de luxe pel IV Cicle Gaudí de Cinema a Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/13/2022 10:33:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cinemes‘Escape Room’, ‘Alcarràs’, ‘La Voluntaria’ i ‘Toscana’, cartellera de luxe pel IV Cicle Gaudí de Cinema a Blanes

Les pel·lícules es projectaran el tercer dijous de cada mes al Teatre de Blanes a les 20 h, i estan protagonitzades per Joel Joan, Francesc Orella, Edu Soto i Carmen Machi, entre d’altres

El mes de setembre significa generalment recuperar costums i activitats que ocupen un lloc periòdic a l’agenda. Ja fa temps que el Teatre de Blanes allotja una experiència que ha estat sempre molt ben acollida pel públic tant d’aquest municipi com de la seva àrea d’influència. Es tracta del Cicle Gaudí de Cinema Català, que en aquest segon semestre del 2022 arriba ja a la seva quarta temporada.


Projecció Cicle de Cinema Gaudí al Teatre de Blanes, temporada passada
En aquesta ocasió, a més a més, la cartellera de setembre a desembre del cicle inclou quatre propostes molt atractives, amb films tot just estrenats fa uns mesos, i que han cridat poderosament l’atenció tant de la crítica especialitzada com del públic que ha omplert les sales de cinema on s’han pogut veure. Són els films ‘Escape Room’, ‘Alcarràs’, ‘La Voluntaria’ i ‘Toscana’.



Fotogrames de 'Escape Room' i 'Toscana', al Teatre de Blanes
el 15 de setembre i el 20 d'octubre, respectivament
Compten amb directors i actors que no necessiten de gaire presentació, començant pel film que estrenarà el IV Cicle Gaudí de Cinema a Blanes. ‘Escape Room: La Pel·lícula’ compta amb Joel Joan com a coguionista juntament amb el seu director, Hèctor Claramunt’, a banda de ser-ne co-protagonista. Per la seva banda, ‘Toscana’, que s’oferirà el 20 d’octubre, l’encapçalen Francesc orella, Edu Soto, Malena Alterio i Pau Durà, qui també n’és autor i director.


'Alcarràs', al Teatre de Blanes, el 17 de novembre
El 17 de novembre es projectarà un film que no necessita de gaire presentació, ja que no ha deixat de conrear aplaudiments del públic i de la crítica especialitzada des que va veure la llum aquest mateix 2022: ‘Alcarràs’, dirigida per Carla Simó, que ha guanyat enguany l’Ós d’Or a la millor pel·lícula al reputadíssim Festival de Berlin. Per últim, el 15 de desembre el cicle tancarà la quarta temporada amb ‘La Voluntària’, que protagonitza la coneguda actriu Carmen Machi.


'La Voluntaria', al Teatre de Blanes, el 15 de desembre
Organitzat pel Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català, com és habitual les quatre sessions del IV Cicle Gaudí de Cinema previstes fins desembre començaran a les 8 del vespre al Teatre de Blanes. Per assistir-hi, es poden comprar entrades anticipades a la plana web de l’equipament cultural: https://www.teatredelacostabravasud.cat/, o bé una hora abans que comencin les sessions.

‘Escape Room’, ‘Toscana’, ‘Alcarràs’ i ‘La Voluntaria’ al Teatre de Blanes

El periple cinematogràfic sdel IV Cicle Gaudí de Cinema Català s’encetarà aquest proper dijous 15 de setembre amb la versió cinematogràfica d’un èxit teatral: ‘Escape Room’. Protagonitzada per Joel Joan, Mònica Pérez, Ivan Massagué i Paula Vives, es tracta d’una comèdia d’aquelles en què pots riure a cor que vols, amb tots els ingredients que ha de tenir un film d’aquest gènere. Els protagonistes són quatre amics que participen en el què ha esdevingut avui dia en tota una experiència d’oci i lleure: un Escape Room que dóna títol a la trama.


Ha estat batejada com una comèdia delirant que capgira els plans de dues parelles disposades a passar una gran nit a una Escape Room. Però, si volen sortir d’aquest joc tan imprevisible com esbojarrat, hauran de posar a prova la seva amistat, i hauran d’admetre veritats incòmodes. ‘Escape Room: La Pel·lícula’ es va estrenar tot just l’any passat a les sales de cinema d’arreu de Catalunya després de quatre temporades d’èxit al teatre, amb més de 200.000 espectadors.


Escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt, ha significat el debut en la direcció cinematogràfica d’Hèctor Claramunt, i combina elements de thriller i grans dosis d’humor per reflexionar com actuen els éssers humans davant situacions límit. Potser un dels elements que contribueix a donar-li encara més naturalitat és que el director del film, Hèctor Claramunt, també és actor a banda d’autor i guionista, havent intervingut en films i sèries de TV com ara ‘No habrá paz para los malvados’, ‘El Internado’ i ‘Polseres Vermelles’.



Héctor Claramunt i Joel Joan ja havien treballat plegats creant, escrivint i representant ‘El Crac’ (2014-2017), sèrie per a TV3 que va participar al certamen internacional de TV Input a Tòquio l’any 2015. Les entrades per assistir a la sessió de ‘Escape Room’ d’aquest proper 15 de setembre a les 8 del vespre al Teatre de Blanes ja es poden comprar anticipadament a l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/449-escape-room-la-pellicula-basada-en-lexistosa-.html



Data de realització: 09/13/2022 | Data de la darrera actualització: 09/13/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300