Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El XIII Campionat de Catalunya de Vela de la Federació ACELL proclama campió i sots-campió els equips de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/14/2022 08:48:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesEl XIII Campionat de Catalunya de Vela de la Federació ACELL proclama campió i sots-campió els equips de Blanes

La regata disputada a Blanes l’ha organitzat el Club Vela Blanes, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i la Federació Catalana de Vela

El passat cap de setmana la badia de Blanes va acollir un esdeveniment que s’ha pogut tornar a reprendre després de l’obligat parèntesi de la pandèmia. Es tractava del XIII Campionat de Catalunya de Vela 2022 per a persones amb discapacitat intel·lectual, organitzat pel Club de Vela Blanes per delegació de la Federació Catalana de Vela i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, ACELL.


El campionat va tenir lloc al llarg del matí del passat dissabte, i va comptar amb la participació de dues tripulacions del Club de Vela Blanes i dues altres procedents de l’Ametlla de Mar. Cada equip estava format per una tripulació d’entre 3 i 4 persones, esportistes amb discapacitat intel·lectual, acompanyats d’un monitor/entrenador durant tota la travessia. La jornada es va tancar d’una manera prou festiva: amb un dinar de germanor que van compartir tots els esportistes.

Els equips del CV Blanes es proclamen campió i sots-campió

Sumant totes les tripulacions, han participat al campionat celebrat a Blanes una vintena de regatistes, a banda d’un gran nombre d’acompanyants, voluntaris esportistes i tècnics de coordinació. També es va comptar amb diverses persones del Voluntariat de CaixaBank, així com voluntariat del Club de Vela Blanes. Les regates es van fer en vaixells col·lectius coneguts com ‘Raquers’ adaptats.


Prèviament a embarcar-se, es va fer un sorteig per destriar amb quin color s’identificarien les quatre tripulacions, i en aquest sentit la sort va voler que els dos equips del CV Blanes s’identifiquessin com els equips ‘Verd’ i ‘Groc’, mentre que els visitants tarragonins ho van fer amb els colors ‘Vermell’ i ‘Negre’. Després de fer-se a la mar i disputar les proves de la competició, va ser el moment de tornar i fer el lliurament de premis.


Els equips Verd i Groc es van proclamar campió i sots-campió de Catalunya respectivament, mentre que els equips Vermell i Negre, capitanejats per la Júlia i el Joan respectivament, van ocupar les dues altres posicions. De totes maneres, del què es tractava no era de ser primer o últim, sinó de passar una estona festiva i esportiva, dos objectius que es van aconseguir plenament.


Justament amb aquests sentiments com a premissa, va arribar el moment del lliurament de premis, que van encapçalar el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Els acompanyaven el comodor del Club de Vela Blanes, Xavi Manresa; la presidenta de la Federació ACELL, Marina Gómez; així com el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzón; i el gerent del CV Blanes, Héctor Espadas, entre d’altres.


Les dues tripulacions del Club de Vela Blanes que han encapçalat la classificació de les regates del Campionat de Catalunya estan formades pels següents esportistes: a l’equip Verd hi eren la Marta, en Romà i l’Ivan, capitanejats per en Juanmi; i a l’equip Groc Ivan i José Luis, capitanejats per en Kevin. Per la seva banda, les dues embarcacions de l’Ametlla de Mar les van capitanejar la Júlia i en Joan.



Data de realització: 09/14/2022 | Data de la darrera actualització: 09/14/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300