Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna la Festa de l’Emplatja’t dissabte vinent, amenitzada amb un concert de ‘La Salseta del Poble Sec’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/18/2022 09:47:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLTorna la Festa de l’Emplatja’t dissabte vinent, amenitzada amb un concert de ‘La Salseta del Poble Sec’

Formarà part de les II Jornades Romanes del cap de setmana vinent, i inclou la participació de set establiments amb menjar a la brasa, des de les 7 del vespre fins la 1 de la matinada

Una altra de les activitats que la pandèmia va obligar a suspendre els dos darrers anys i encara no s’havia pogut recuperar és la Festa de l’Emplatja’t, que es tornarà a fer el cap de setmana vinent en la que serà la seva tercera edició. La festa, que proposa fer un sopar a la platja, arran de mar, tindrà lloc dissabte vinent, 24 de setembre, a partir de les 7 del vespre fins la 1 de la matinada. Serà a la platja del centre de la vila, a tocar del Lloc de Socors municipal que hi ha al costat de l’espigó del Club de Vela Blanes.


II Emplatja't 2019
A diferència de les dues primeres edicions, l’Emplatjat’ 2022 no serà una celebració aïllada, sinó que formarà part de les II Jornades Romanes que es faran des del divendres 23 de setembre fins al diumenge 25. L’objectiu d’aquesta festa no és altra que acomiadar de manera festiva la temporada d’estiu, en una experiència que aplegarà diversos establiments de restauració, amb el suport de l’Associació d’Hostaleria de Blanes i l’Ajuntament de Blanes.

Un sopar a la platja amb menjar a la brasa, cervesa, cava i un cremat

L’Emplatja’t està ubicat a la platja del centre on s’hi celebra el Festival de Música Jove Ensorra’t. Hi haurà un recinte on s’oferirà un sopar a base d’empanades argentines, pinxos, els especialment apreciats txoripans i hamburgueses amb formatge. Per acompanyar-ho: aigua, refrescos, vi, cervesa i cava... a més a més d’un ingredient molt especial.


Es tracta d’un rom cremat que es confeccionarà especialment per a la ocasió, i que es prepara tradicionalment coincidint amb les havaneres. Els preus seran populars, i aniran des dels 3 € que costarà una porció d’empanada fins els 3’50 € de la resta de menjar. Pel que fa a les begudes, els refrescos costaran 2 €, mentre que la resta de begudes alcohòliques i el cremat es vendran a 2’5 €. Els establiments són: La Balma, Cafè del Mar, Tarannà, Poma Verda, Cervesa Marina i Cava Laviret.

Festa amenitzada per ‘La Salseta del Poble Sec’

L’Emplatja’t 2022 comptarà amb una ambientació musical de luxe, d’aquelles que els més veterans i veteranes recorden amb especial emoció: la música de la incombustible orquestra ‘La Salseta del Poble Sec’. Serà l’enèsima ocasió que vindran a Blanes, perquè compten amb un públic fidel que els havia aclamat aquí en totes les anteriors ocasions en què ja havien vingut.


El concert començarà a les 10 de la nit, i promet amenitzar la vetllada amb la seva música de ball a casa nostra. Un dels ingredients seran les peces del seu darrer disc ‘A sucar!’, on la veterana orquestra barcelonina demostrarà una vegada més perquè és un d’aquells grups que no necessita de gaire presentacions. Sempre a l’avantguarda de la música de ball, destaca per la connotació festiva que té saber que vindran a tocar.





Data de realització: 09/18/2022 | Data de la darrera actualització: 09/18/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300