Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 300 esportistes han participat al IV Torneig Internacional Costa Brava d’Hoquei Patins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/22/2022 07:28:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOMés de 300 esportistes han participat al IV Torneig Internacional Costa Brava d’Hoquei Patins

Organitzat pel Club Patí Blanes Atlètic, la competició s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la Ciutat Esportiva Blanes, aplegant 25 equips de diferents categories

La Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat aquest passat cap de setmana el IV Torneig Internacional Costa Brava d’Hoquei Patins, que es va estar celebrant des del divendres 16 de setembre fins al diumenge 18 de setembre, amb partits disputats pràcticament de manera ininterrompuda. Ha aplegat 25 equips de diferents categories, procedents de localitat d’arreu del país.Ciutat Esportiva Blanes, diumenge passat
Inicialment estava prevista la presència d’equips estrangers, però finalment van declinar la seva assistència per motius de calendari. Això és perquè el torneig s’havia programat per disputar-se fa tres mesos, al juny, però al allargar-se la temporada de competicions, necessàriament, va caldre ajornar la seva organització per més endavant.


Malgrat aquesta absència, el nivell de qualitat dels partits ha estat impecable, i els i les aficionades a l’hoquei patins han pogut gaudir d’emocionants encontres en les diferents categories en què s’han disputat. El torneig l’ha organitzat el Club Patí Blanes Atlètic, que ha pogut situar bona part dels seus equips en molt bones posicions a la classificació definitiva.


La suma dels 25 equips participants ha fet congregar a la Ciutat Esportiva Blanes més de 300 esportistes, que han vingut aquí acompanyats dels respectius equips tècnics i familiars. Els jugadors i jugadores procedien de Girona, Malgrat, Arenys, Figueres, Castellà, Vilassar i Blanes, i hi ha hagut fins a sis categories: iniciació, prebenjamí, benjamí, infantil, aleví i juvenil/junior.

Intensos partits disputats en Juvenil/Junior

Precisament va ser en aquesta darrera categoria on es va viure una major emoció per la intensitat dels seus encontres, que van culminar les jornades del torneig el seu darrer dia. Així, els dos darrers partits que es van jugar diumenge al migdia van correspondre a les respectives finals per dirimir quins equips se situarien a la 1a, 2a, 3a i 4rta places, allotjant-se simultàniament a les pistes Blava i Vermella.


En aquesta categoria de Juvenil/Junior la classificació va quedar finalment així: l’Hoquei Figueres es va proclamar campió seguit pel GEIEC després de derrotar-lo per 3 gols a 1. Els van seguir el CP Blanes Atlètic B i el CP Blanes Atlètic A, que van ocupar la 3a i 4rta places respectivament, després que a la final l’equip B es va imposar a l’A per 4 gols a 2.


Tot just acabar els dos partits de les finals, va arribar el moment de fer el lliurament de premis, un acte que van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzon, i el representant del CP Blanes Atlètic, Francesc Xavier Martínez.Data de realització: 09/22/2022 | Data de la darrera actualització: 09/22/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300