Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre d’Estudis Avanšats de Blanes celebra divendres al Passeig de Mar ‘Endinsant-nos en l’OceÓ’


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 09/28/2022 10:21:14 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

El Centre d’Estudis Avanšats de Blanes celebra divendres al Passeig de Mar ‘Endinsant-nos en l’OceÓ’

Hi haurÓ una fira i activitats gratu´tes de 10 a 21 h per donar a conŔixer la importÓncia dels oceans en el marc del projecte ‘Ocean Night’ i de la ‘Nit Europea de la Recerca’

Aquest proper divendres Blanes viurÓ una jornada molt especial, a la qual estÓ convidada a participar tota la ciutadania, per˛ la canalla i els amants de la natura en especial. Es tracta de la fira ‘Endisant-nos en l’OceÓ’, que ha organitzat el Centre d’Estudis Avanšats de Blanes (CEAB-CSIC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i altres institucions.


L’activitat estarÓ allotjada durant tot el divendres, a partir de les 10 del matÝ i fins les 9 de la nit, davant del Banc dels M˙sics del Passeig de Mar. L’objectiu de la fira Ús promoure la cultura oceÓnica i apropar la recerca cientÝfica a la societat, emmarcada en el projecte ‘Ocean Night’ i de ‘La Nit Europea de la Recerca’, que se celebra cada any coincidint amb el darrer divendres de setembre en mÚs de 300 ciutats de 20 pa´sos d’arreu d’Europa.

‘Ocean Night’ Ús un projecte de divulgaciˇ cientÝfica de dos anys de duraciˇ (2022 i 2023) que tÚ l’objectiu de fomentar la cultura oceÓnica. Per sumar els objectius de totes dues iniciatives, s’han organitzat diverses activitats al voltant de l’exposiciˇ que s’instalĚlarÓ divendres vinent al Passeig de Mar. MÚs concretament, hi haurÓ tres tallers sobre Biodiversitat Oculta, els MicroplÓstics i les Plantes Marines i la Protecciˇ de la Costa.
Data de realitzaciˇ: 09/28/2022 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 09/28/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300