Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes porta al ple d’aquest mes de setembre la modificació de les Ordenances Fiscals pel 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/28/2022 09:33:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes porta al ple d’aquest mes de setembre la modificació de les Ordenances Fiscals pel 2023

Durant la sessió de demà dijous a les 19 h. també es donarà compte de la renúncia del regidor Mario Ros a seguir formant part del grup municipal del PSC

Aquest dijous dia 29 l’Ajuntament de Blanes ha convocat el ple municipal corresponent a aquest mes de setembre, on el punt més destacat seran les modificacions de les Ordenances Fiscals per a l’any vinent. En total, hi ha 13 punts inclosos a l’ordre del dia, entre els quals també s’hi inclou donar compte de la renúncia del regidor Mario Ros a seguir formant part del grup municipal del PSC, per la qual cosa passarà a ser no adscrit.


Ple 25 d'agost
A conseqüència d’això, hi haurà un altre punt a l’ordre del dia que preveu modificar els representants en òrgans col·legiats que siguin competència del ple. També es debatran les subvencions pels programes que presenten les entitats i associacions culturals sense ànim de lucre per a la realització d’activitats d’interès públic dins l’àmbit cultural durant el present any 2022.

Un altre dels punts tractarà diverses modificacions del pressupost municipal vigent, així com declarar les obres que s’han a la Casa de la Cultura, endegades per la Generalitat, d’interès i utilitat municipal. Per últim, abans no arribi l’apartat de Precs i Preguntes, s’ha presentat una moció que demana la reobertura de la ludoteca del barri de La Plantera, una proposta que ha presentat el nou regidor no adscrit, Mario Ros.
Data de realització: 09/28/2022 | Data de la darrera actualització: 09/28/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300