Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles enceta diumenge la nova temporada de Tardor-Hivern, que coincideix amb el seu 40è aniversari


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2022 10:40:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles enceta diumenge la nova temporada de Tardor-Hivern, que coincideix amb el seu 40è aniversari

Allotjada al Teatre de Blanes la programació començarà amb ‘Una dent Sota el coixí’, de ‘Poca Cosa Teatre’, i inclourà cinc espectacles infantils i familiars més fins desembre

El proper diumenge, 2 d’octubre, el Teatre de Blanes allotjarà l’estrena de la nova programació de Rialles Blanes, que està en plena celebració del seu 40è aniversari. La temporada tardor-hivern que abasta el darrer trimestre d’aquest 2022 inclourà un total de sis espectacles infantils i familiars que tocaran tots els gèneres: teatre musical, màgia, titelles i pallassos.


Imatges d'Arxiu: les voluntàries i voluntaris de Rialles Blanes
en una de les funcions de la temporada passada
L’Associació Rialles Blanes, gestionada al 100% per persones voluntàries, s’encarrega de triar els espectacles, fer-ne difusió i acollir les companyies escèniques des de la seva arribada fins a l’hora de marxar. També reben i acomiaden els espectadors, formats per un públic infantil i familiar, cosa la qual els serveix per orientar-se sobre quin tipus d’obres complauen més a l’hora de configurar la programació.

Tres espectacles a l’octubre, dos al novembre i un al desembre

La programació de tardor-hivern del 2022 s’ha programat amb tres espectacles distribuïts de manera que a l’octubre n’hi haurà tres –els dies 2, 16 i 30 d’aquest mes-, el mes següent dos més –el 13 i 27 de novembre- i finalment el 4 de desembre finalitzarà el periple. Tots els espectacles programats el diumenge començaran a 2/4 de 6 de la tarda, i un hora abans -2/4 de 5- s’encetarà la venda d’entrades presencial a la taquilla del Teatre.


Les entrades es venen al preu de 7€, i també hi ha abonaments de 3 espectacles al preu de 18€. D’altra banda, s’aplica el descompte d’1€ per a famílies nombroses acreditades, i només si es compren a taquilla. Una altra possibilitat és comprar un paquet de 6 espectacles al preu de 30€. La compra d’entrades anticipades es pot fer online: https://www.entrapolis.com/entradas/rialles-blanes-cal-teatre-40-anys-rialles-joc-de-cadires

Teatre amb ‘Una dent sota el coixí’ el 2 d’octubre per encetar temporada

La primera funció programada per diumenge vinent, 2 d’octubre, presenta la peça teatral ‘Una dent sota el coixí’, de la companyia ‘Poca Cosa Teatre’. La protagonitza la Lluïsa, la responsable del magatzem de joguines de quatre personatges fantàstics molt coneguts: el Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets.


'Una Dent Sota el Coixí' estrena diumenge vinent, 2 d'octubre,
la nova temporada de Rialles Blanes
La tasca de la Lluïsa és molt important, ja que és l’encarregada d’estudiar i examinar amb detall cada dent per saber com és aquell infant i, per afegit, triar-li un regal que el pugui fer feliç i que li càpiga sota el coixí on espera ser recompensat per haver-li caigut una dent. Ella fa molts anys que fa aquesta feina, i per tant és tota una experta.

Ara bé, el problema serà que s’està fent gran i es cansa molt. Això fa que molts cops s’equivoqui i per tant pren una decisió important. Haurà de trobar algú que reuneixi totes les condicions adequades per substituir-la amb prou garanties. En la recerca d’aquesta persona trobarà la Violeta, però aviat la relació entre totes dues esdevé complicada.... fins que un dia arriba al magatzem una dent molt especial.

Resta d’espectacles programats al darrer trimestre del 2022

Pel que fa a la resta d’espectacles infantils i familiars programats per aquest darrer trimestre del 2022, la següent representació que hi haurà després de l’estrena de diumenge vinent, està previst que tingui lloc el 16 d’octubre amb ‘Lumière’, on s’hi barregen màgia i teatre gestual, a càrrec de Txema Muñoz. El 30 d’octubre serà el torn de ‘L’Odissea del Riure Perdut’, amb Teatre Mòbil.


Al mes de novembre hi haurà dues funcions. La primera s’ha programat pel dia 13, amb ‘Joc de Cadires’, de CAL Teatre, a base de teatre i titelles; i la segona el dia 27 amb tot un clàssic. Es tracta de ‘La Caputxeta Vermella’, de Dreams Teatre, teatre musical per explicar una versió força diferent a la que tots i totes coneixíem. Per últim, el 4 de desembre es tancarà programació amb ‘Ara ve Nasdal’, de ‘El Replà Produccions’, teatre de clown per celebrar anticipadament les Festes de Nadal.Data de realització: 09/29/2022 | Data de la darrera actualització: 09/29/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300