Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra aquest cap de setmana la III Diada de la Muntanya, organitzada pel Centre Excursionista


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2022 03:41:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra aquest cap de setmana la III Diada de la Muntanya, organitzada pel Centre Excursionista

Música, Tallers, Inflables i un Sopar a la Fresca configuren la programació centrada la tarda-vespre de dissabte a la Plaça dels Dies Feiners, i diumenge amb una Caminada Popular Ecològica

És ben sabut per tothom que a Blanes hi ha moltes persones aficionades a córrer i caminar, i aquests darrers anys tot aquest col·lectiu compta amb una nova activitat al calendari que està arrelant força. Es tracta de la Diada de la Muntanya, que aquest 2022 arriba ja a la seva tercera edició, organitzada pel Centre Excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament i altres empreses, establiments i entitats.


Celebració Dia de la Muntanya 2021
Enguany la doble jornada tindrà lloc el proper cap de setmana, amb el gruix d’activitats centrades durant la tarda-vespre del dissabte a la Plaça dels Dies Feiners, completades l’endemà per una Caminada Popular que tindrà un marcat caràcter ecològic per aquelles persones que vulguin afegir-li voluntàriament. La proposta inclou uns inflables i un monòlit d’escalada adreçat a la canalla, que estarà en funcionament des del matí de dissabte i durant tota la jornada, així com l’endemà diumenge de 10 a 14 h.


Dissabte a la tarda l’activitat s’encetarà a les 5 amb un Taller de Pinta Cares, una sessió de Conta Contes a 2/4 de 6 amb el duet Aires Rondallaires i un Taller de Plantes Medicinals a 2/4 de 7. Després, a 2/4 de 8, Jordi Vissi i Tomàs Llorens, organitzadors de la Pyrenees Stage Run, protagonitzaran una xerrada sobre aquesta competició.


Sortida Marxa Popular 2021
A les 9 de la nit s’encetarà un Sopar Popular a base de botifarra a la brasa i pa amb tomàquet al preu de 6 € si es compren els tiquets anticipadament a Can Borràs, i a 7 € si es compren el mateix dia. A partir de 2/4 de 10 començarà una triple sessió de concerts que encetarà Bru Gallart seguit per Andreu Runo i finalment, tancant la vetllada, l’actuació de The Güeno.

L’endemà diumenge l’activitat començarà a les 9 del matí amb la sortida d’una Caminada que farà una Ruta Circular de 9 km de recorregut pels voltants de Blanes. Les inscripcions començaran a 2/4 de 8 del matí del mateix diumenge, i costen 5 €, incloent-hi l’avituallament i un vermut de benvinguda a l’arribada. Val a dir que tothom qui vulgui podrà participar voluntàriament en la recollida de brossa durant el recorregut de la caminada, per la qual cosa es repartiran guants i bosses.
Data de realització: 09/29/2022 | Data de la darrera actualització: 09/29/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300