Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bona afluència de públic a la III Diada de Muntanya, que va culminar amb una Caminada Popular amb neteja solidària inclosa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/03/2022 10:17:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBona afluència de públic a la III Diada de Muntanya, que va culminar amb una Caminada Popular amb neteja solidària inclosa

Organitzada pel Centre Excursionista de Blanes, dissabte es van fer un bon grapat d’activitats, entre elles un Sopar Popular i Concerts, així com tallers infantils

El passat cap de setmana Blanes va celebrar una festa que ja ocupa un lloc en les agendes de totes aquelles persones a qui els agrada córrer, caminar i el contacte amb la natura: la Diada de Muntanya. Organitzada pel Centre Excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i un bon grapat d’entitats, empreses i institucions, enguany ha tornat a ser un èxit de públic, amb una considerable assistència de públic.El gruix de les activitats van tenir lloc dissabte a la tarda, amb una sessió de ‘Pinta Cares’ que va comptar durant hores amb una cua de pares i mares acompanyats d’infants que triaven quin maquillatge volien que se’ls fes. La canalla també va comptar amb una sessió de ‘Conta Contes’ a càrrec del duet ‘Aires Rondallaires’, l’Aina i la Cristina, que van entretenir al públic durant una bona estona.


Un taller de plantes medicinals i el lliurament de premis del Concurs de Pintura de la Diada de Muntanya van ser d’altres ingredients de la tarda, que va culminar amb una xerrada sobre les curses que organitzen dos esportistes molt emprenedors de Blanes: Jordi Vissi i Tomàs Llorens. Ells impulsen dos esdeveniments molt singulars: la Pyrenees Stage Run, de 7 etapes, i la Costa Brava Stage Run, de 3 etapes, la primera de les quals surt precisament des de Blanes.


La sessió del dissabte es va acabar de la manera més distesa: amb un Sopar Popular a base de botifarra, pa amb tomàquet, beguda i gelat, i un animat concert que va comptar amb tres principals components: Bru Gallart, Andreu Runo i The Güeno. Val a dir que, al llarg de tot el dissabte, així com diumenge al matí, la canalla va poder muntar als inflables i al monòlit d’escalada que van estar en marxa a la Plaça dels Dies Feiners.

Caminada Solidària pels Racons de Blanes

El cap de setmana de la Diada de Muntanya va culminar diumenge al matí amb una Caminada pels Racons de Blanes, amb un recorregut d’uns 9 kilòmetres. Va discórrer per diversos camins dels voltants del municipi seguint un camí circular apte per a totes les condicions físiques, ja que no es tractava de competir, sinó de gaudir d’una jornada dominical a l’aire lliure.


El centenar de persones que van participar-hi van tenir com a opció voluntària protagonitzar un acte solidari: aprofitar la marxa popular per fer una neteja de l’entorn de Blanes. Per això, es van repartir guants i bosses per tothom qui va voler contribuir a recollir la brossa que es van anar trobant al llarg del recorregut, dipositant-ho als contenidors ex professo.


Al llarg de la caminada van haver-hi diversos punts d’avituallament, i un cop arribats al mateix punt des d’on s’havia fet la sortida –la Plaça dels Dies Feiners- els esperava una vermutada popular per reposar forces. Abans de donar la sortida, els i les participants es van aplegar en una fotografia de família, encapçalada pel president del Centre Excursionista de Blanes, Xavier Pascual, i el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzón.Data de realització: 10/03/2022 | Data de la darrera actualització: 10/03/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300