Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació La Caixa col·labora un any més amb les entitats socials de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2022 09:08:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOLa Fundació La Caixa col·labora un any més amb les entitats socials de Blanes

Ha lliurat 3.000 € per a Acció Solidària Mediterrània, com a col·laboració de la XXXVII Caminada Popular Nit de Sant Bonós celebrada a l’agost

Aquesta setmana el Despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat el lliurament d’una col·laboració econòmica que, un any més, ha fet la Fundació La Caixa a una entitat social del municipi. La ONG sense afany de lucre escollida aquesta vegada ha estat ‘Acció Solidària Mediterrània’, que ha rebut una aportació de 3.000 €.


Despatx d'Alcaldia, lliurament taló solidari
Nit de Sant Bonós 2022
L’entitat financera s’havia compromès a donar suport social a la 37a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, celebrada el passat 20 d’agost en el marc de la Festa Major Petita, la Festa dels Copatrons Sant Bonós i Sant Maximià. De fet, es tracta de l’esdeveniment més destacat, a cavall entre el món de l’esport i el lúdic, que se celebra amb motiu d’aquest cicle festiu 100% blanenc.

Ara, la Fundació La Caixa ha fet efectiva l’aportació directa de 3.000 € a l’entitat que s’ha encarregat de triar el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, que escull l’entitat a qui es destinen les aportacions. L’acte, celebrat el matí d’aquest passat dimarts, el van encapçalar ahir al matí l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la tinenta d’alcalde d’Acció Social, Marina Vall·llosada, acompanyats de la directora Tècnica d’Acció Social de CaixaBank a Girona, Núria Domingo.


D'esquerra a dreta: Gisela Bayé, Núria Domingo, Ivan Tibau, Laura Gea,
Núria Llorens, Àngel Canosa i Marina Vall·llosada
També van assistir Ivan Tibau, director de Banca Institucions de CaixaBank; i la cap d’Esports de l’Ajuntament, Gisela Bayé. Per la seva banda, en representació d’Acció Solidària Mediterrània van participar-hi Núria Llorens i Laura Gea.

Compromís de Col·laboració Social amb Blanes

Tant l’alcalde com la regidora han agraït el gest solidari que ha tingut una vegada més l’entitat financera envers la població, que també es tradueix amb altres accions al llarg de l’anyd. En aquest sentit, ha recordat que enguany ha estat la cinquena vegada en què la Fundació La Caixa ha col·laborat amb el consistori blanenc destinant-hi aportacions econòmiques socials a entitats del municipi.


La primera vegada va ser el 2016, coincidint amb la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós. En cadascun d’aquests cinc anys en què hi ha hagut la col·laboració, el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de triar les entitats a qui es destinaria la quantitat econòmica que s’havia compromès a lliurar l’Obra Social ‘La Caixa’.


L’any 2016 es va entregar a Càritas Interparroquial i El Bon Samarità; el 2017 a la Fundació Aspronis i a MIFAS; l’any 2018 a dues entitats socials que apleguen gent gran: l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas i l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar. Finalment, l’anterior ocasió en què s’havia fet, el 2019, es van entregar a dues entitats: Blanes Solidari i l’Associació d’Africans de Blanes Sa Forcanera.Data de realització: 10/06/2022 | Data de la darrera actualització: 10/06/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300