Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Eurockey CUP 2022 amb seu principal a Blanes ja té definida la seva fase final


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/08/2022 07:28:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Eurockey CUP 2022 amb seu principal a Blanes ja té definida la seva fase final

El quadre final el formen 4 equips portuguesos, 1 d’italià, 2 de catalans i 1 suís: Oliverirense, Follonica, CE Noia, Paço de Arcos, Turquel, Caldes, Valongo i RHC Wimmis

La segona jornada de l’Eurockey CUP 2022 disputada aquest passat divendres ha servit per deixar definida la fase final de la competició europea, que es jugarà avui dissabte a la Ciutat Esportiva Blanes. En U17, UD Oliveirense, Hockey Follonica, CE Noia, CD Paço de Arcos, HC Turquel, CH Caldes, AD Valongo i RHC Wimmis jugaran els quarts de final de l’edició d’enguany.


Jornada del divendres de l'Eurockey CUP 2022
Fotografies: Luis Velasco i David Valiente / Eurockey Cup
D’aquesta manera, el quadre final de l’Eurockey el conformen 4 equips portuguesos, 1 italià, 2 catalans i 1 suís. Els equips s’enfrontaran a la recerca d’un lloc a les semifinals i aconseguir, d’aquest manera, el títol. A les 9 del matí el CE Noia s’enfrontarà a l’Hockey Follonica; a ¼ d’11 l’AD Valongo amb CH Caldes; a 2/4 de 12 l’UD Oliveirense vs CD Paço de Arcos, i a ¾ d’1 l’HC Turquel jugarà contra el RHC Wimmis.

Els vencedors de cada eliminatòria s’enfrontaran aquesta tarda a semifinals en dos partits que es jugaran a ¼ de 6 de la tarda i a ¾ de 8 del vespre. Tots els partits es retransmetran en directe a través de l’enllaç de YouTube http://youtube.com/eurockeycup Per la seva banda, en FEM17 està previst que al llarg de la jornada d’aquest dissabte es juguin els partits per determinar els dos finalistes de la segona edició del torneig femení sub17.


La gran final serà entre les vencedores que s’hagin classificat a les semifinals, que es jugaran amb el següents horaris: a les 4 de la tarda el CP Voltregà jugarà contra el CP Alcobendas, i a 2/4 de 7 del vespre la selecció d’Espanya contra el France Jeunes. Demà diumenge serà el moment en què es jugaran les finals i, posteriorment, la competició Eurockey CUP d’aquest 2022 es tancarà amb el lliurament de premis.
Data de realització: 10/08/2022 | Data de la darrera actualització: 10/08/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300