Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 12.000 visitants al ‘Blanes Motor Days’, la fira del món del motor més completa del sud d’Europa


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/10/2022 11:11:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOProp de 12.000 visitants al ‘Blanes Motor Days’, la fira del món del motor més completa del sud d’Europa

Tot i que la pluja va fer la guitza el primer dia, l’assistència va ser constant el cap de setmana, amb 950 vehicles inscrits tant d’aquí com de França, Itàlia, Holanda i Portugal

Un dels al·licients més destacats que hi ha hagut aquest cap de setmana a la ciutat on comença la Costa Brava ha estat el ‘Blanes Motor Days’, el 18è Festival Internacional de Tuning. Si bé la intensa pluja de divendres a la tarda va condicionar molt l’activitat del primer dia, la recuperació del bon temps que ha imperat durant el cap de setmana ha fet que l’assistència de visitants hagi estat constant, especialment la tarda del dissabte i durant tota la jornada del diumenge.


Instal·lat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, l’esdeveniment ha estat organitzat per 18ena edició per l’entitat blanenca ‘Más Volumen Dreams Factory amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i un bon grapat d’empreses i entitats. D’altra banda, cal destacar la 50ena de voluntaris i voluntàries que han fet possible que el festival hagi tornat a repetir, una vegada més, l’èxit d’anteriors edicions.

Prop de 12.000 visitants i 950 vehicles inscrits

L’edició d’enguany ha permès refermar el Festival Internacional de Tuning Blanes Motor Days com la fira per a aficionats al món del motor més completa del sud d’Europa, el seu millor referent des de fa uns quants anys. En aquesta ocasió, hi ha hagut 950 vehicles inscrits arribats des d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, però també de més lluny: França, Itàlia, Holanda, Portugal i Andorra.
x

Després de dos anys de silenci imposat per la pandèmia, el retorn de la concentració més important de vehicles de tota mena ha inclòs nombroses novetats en relació a l’anterior edició del 2019, la darrera vegada que s’havia fet. La principal és que, a diferència de les 17 anteriors, s’ha tancat tot el perímetre que ocupava per a major seguretat i control, de manera que per accedir al recinte firal els visitants han hagut de comprar una entrada al preu de 3€, llevat dels menors de 10 anys, que entraven de franc.


Això ha permès tenir una idea més aproximada del nombre de visitants que hi ha hagut, que arriba a les prop de 12.000 persones, sumant el què han comprat les entrades, els vehicles participants, empreses i entitats que formaven part de l’organització i convidats. Es tractava d’un públic principalment jove, però també de famílies, especialistes i aficionats al món del motor. El nou accés per accedir al ‘Blanes Motor Days’ estava situat just al costat de l’edifici de l’antic pavelló.


Aquí hi havia tant l’entrada per a visitants a peu com el registre del prop del miler de vehicles que han estat exposats i/o participaven en alguns dels concursos i modalitats del món del motor que hi ha hagut. A banda de l’esplanada on estaven estacionats els vehicles –que rivalitzaven en el tunejat i aspecte que presentaven- hi ha hagut dues pistes d’exhibició, així com l’antic camp de futbol de gespa on es concentraven els cotxes que competien per mostrar el millor nivell d’àudio.

Eslàlom Drift, Circuit 4 x 4, Concerts, Food Trucks i altres activitats

Entre els al·licients que hi ha hagut al Blanes Motor Days s’hi inclou la zona gastronòmica amb Food Trucks, estands, el mercat d’artesania, així com els dos espectaculars circuits de 4 x 4 i Slalom Drift amb els millors pilots del territori demostrant la seva vàlua. D’altra banda, als qui els agradin especialment els cotxes americans i les motos custom podran visitar l’exposició d’aquests vehicles molt exclusius i mai vistos en aquesta zona.


Al llarg de tres dies s’han programat un bon grapat d’activitats que tenien el món del motor com a eix central i d’altres al·licients lúdics. El vespre del dissabte es va fer l’habitual rua pels carrers de la ciutat amb l’escorta de la Policia Local de Blanes, i la nit del dissabte una exhibició de malabars amb foc i bufadors de foc. També s’han programat hi ha hagut actuacions musicals, a banda dels DJs que han contribuït a amenitzar l’ambient.


També s’han fet proves nocturnes d’il·luminació de vehicles i llançaflames, que van culminar dissabte a la nit amb una festa. L’endemà diumenge van haver les proves de qualitat de so, tubs d’escapament i de limbo car, i finalment diumenge a les 6 el lliurament de trofeus –que, una vegada més, han estat elaborats especialment per a la ocasió- va marcar la finalització del ‘Blanes Motor Days’.



Data de realització: 10/10/2022 | Data de la darrera actualització: 10/10/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300