Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles continua diumenge la programació de tardor-hivern amb l’espectacle de màgia, i humor ‘Lumière’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/14/2022 01:08:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles continua diumenge la programació de tardor-hivern amb l’espectacle de màgia, i humor ‘Lumière’

Es farà a les 17’30 h al Teatre de Blanes a càrrec de Txema Muñoz, qui ha estat guardonat pels seus shows al Japó, Suïssa, Itàlia, Estats Units, Xile, Taiwan i Alemanya, entre d’altres

L’Agrupació Rialles Blanes continua la programació de tardor-hivern d’aquest 2022 diumenge vinent amb un espectacle que apel·la directament a la part més imaginativa que tenim tots i totes, tinguem l’edat que tinguem. Es tracta de ‘Lumière’, que s’oferirà el 16 d’octubre a partir de 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, a càrrec de Txema Muñoz.


Espectacle 'Lumière' amb Txema Muñoz, aquest diumenge
a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes
L’autor i intèrpret de l’espectacle el defineix com una barreja de màgia, mim i humor gestual, una creació inspirada en l’estètica i l’atracció que va caracteritzar el cinema mut de finals del segle XIX i principis del XX. Com el seu títol ja indica, ‘Lumière’ fa una aclucada d’ull a la primera pel·lícula dels germans inventors del cinematògraf: ‘L’arribada d’un tren a l’estació’, del 1986.


Txema Muñoz interpreta un viatger que espera el seu tren i que, mentrestant, fa un recorregut pel món amb l’ajuda de la seva imaginació. Una bombeta, una jaqueta i una motxilla el transporten a un indret màgic, entranyable i divertit. Allí s’hi donen cita la fantasia, els objectes, el clown i les il·lusions. Un viatge al món de la imaginació que s’apropa a l’hora de duració.

Txema Muñoz, un artista gestual, còmic i mag guardonat arreu del món

‘Lumière’ és el novè espectacle que ha dut als escenaris Txema Muñoz, un artista gestual, còmic i mag capaç de transportar al públic a llocs molt llunyans, utilitzant com a únic bitllet la imaginació i la capacitat que, quan es vol, es pot utilitzar per evadir-se a mons fantàstics. Format com a músic a Barcelona, ha realitzat diversos cursets que el van dur a perfeccionar diverses branques artístiques a Corea i Alemanya.

Des que va irrompre als escenaris amb les seves creacions, no ha parat de conrear premis i mencions d’arreu del món. Començant per la menció especial obtinguda l’any 2007 a Las Vegas (Estats Units), a la qual li van seguir diversos premis durant els següents anys a Abano Terme (Itàlia), Valongo (Portugal), Suïssa, Japó, Xile, França, Taiwan, Xina, Espanya, Nova York (Estats Units), Alemanya i Xina.


Curiosament, tal com explica el mateix Txema Muñoz, les seves arrels artístiques van començar a créixer tot just quan era un nen petit. Els seus pares van organitzar una festa infantil a casa seva, convidant un mag perquè hi actués. Quan va acabar la funció, el mag li va lliurar l’adreça d’una botiga de màgia de Barcelona, i no va parar fins que son pare el va dur per descobrir la que seria la seva vocació, perfeccionada al llarg dels anys de manera constant. Les seves ganes d’aprendre i trobar noves fons d’inspiració l’han dut per mig món, i ara la darrera ocasió tot just va ser l’any passat, amb una masterclass a càrrec d’un dels membres de Tricicle, Carles Sans.

Informació: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/451-lumiere.html



Data de realització: 10/14/2022 | Data de la darrera actualització: 10/14/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300