Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Francesc Orella, Edu Soto i Malena Arterio protagonitzen ‘Toscana’, la propera sessió del Cicle Gaudí de Cinema


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/18/2022 08:10:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesFrancesc Orella, Edu Soto i Malena Arterio protagonitzen ‘Toscana’, la propera sessió del Cicle Gaudí de Cinema

L’esbojarrada i enginyosa comèdia amb guió i direcció de Pau Durà, qui també la protagonitza, es projectarà dijous a les 8 del vespre al Teatre de Blanes

Aquest proper dijous, 20 d’octubre a les 8 del vespre, continua la nova temporada del Cicle de Cinema Gaudí al Teatre de Blanes amb una esbojarrada i enginyosa comèdia estrenada aquest mateix any 2022: ‘Toscana’. La protagonitzen Pau Durà –qui també és el guionista i director del film-, Francesc Orella, Malena Arterio, Edu Soto –l’entranyable ‘Neng de Castefa’ del Late Night Show d’Andreu Buenafuente-, Vanessa Cano, Xavi Mira i Ivana Miño.


Es tracta d’una comèdia d’embolics on diversos personatges coincideixen en un mateix lloc per diversos motius. D’una banda en Santi és un afamat crític culinari que circula amb un pot ple d’esperma a la butxaca camí a la clínica on l’espera la seva dona per fer una fecundació in-vitro. La seva particular cursa queda estroncada al xocar amb un cotxe que fuig, de manera que ha de optar per agafar un taxi, però com que aquest no té canvi, entra a un establiment per demanar-ne.


El local on va a parar és el ‘Restaurant Toscana’ que dóna nom al film on, només entrar-hi, escolta com el seu propietari, en Ramon, està discutint per telèfon per un dinar que ha de servir per reformar el local. Quan en Santi li demana si té canvi, entra un individu anomenat Tomàs reclamant uns diners que se li deuen i en Ramon s’hi nega perquè el negoci li està anant malament.


És llavors quan en Tomàs treu una escopeta per anar a caçar disposat a cobrar de la manera que sigui perquè ell, al seu temps, ha deixat d’enviar-li a la seva exdona, una sueca que viu a Florència amb el seu fill. Servida la trama, el públic assisteix al desenvolupament d’una acció farcida de situacions equívoques que solen caracteritzar les pel·lícules de comèdia, entretinguda i hilarant sobretot gràcies a un guió treballat i a la convincent posada en escena dels i les protagonistes.

Entrades: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/456-toscana.html

Segona projecció de la quarta temporada del Cicle de Cinema Gadí

Aquesta serà la segona projecció de la quarta temporada del Cicle de Cinema Gaudí que s’està fent a Blanes. La programació cinematogràfica va estrenar-se el passat mes de setembre amb una primera sessió que, com sol ser habitual, va tornar a ser un èxit de públic: la versió cinematogràfica de ‘Escape Room’, protagonitzada per Joel Joan.


1a sessió 4rta Temporada Cicle de Cinema Gaudí a Blanes,
benvinguda a càrrec de l'alcalde, Àngel Canosa
Després de ‘Toscana’, la següent cita tindrà lloc el 17 de novembre, amb un film que no necessita de gaire presentacions, ja que és el què s’ha escollit perquè representi al cinema de l’estat espanyol a la propera convocatòria dels Premis Òscar de Hollywood: ‘Alcarràs’, dirigida per Carla Simó. De fet, aquesta quarta temporada està farcida de pel·lícules de primer ordre, tal com va recordar en la inauguració de la nova temporada l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, el passat mes de setembre.


La quarta temporada del Cicle de Cinema Gaudí, que organitza el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català, es tancarà el 15 de desembre. Ho farà amb la projecció d’un altre film prou conegut: ‘La Voluntària’, que protagonitza la coneguda actriu Carmen Machi.



Data de realització: 10/18/2022 | Data de la darrera actualització: 10/18/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300