Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes enceta divendres la programació professional amb ‘Una Teràpia Integral’, amb Abel Folk, Àngels Gonyalons i Roger Coma


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/19/2022 04:47:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes enceta divendres la programació professional amb ‘Una Teràpia Integral’, amb Abel Folk, Àngels Gonyalons i Roger Coma

Hi haurà tres espectacles musicals i una original proposta teatral amb Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans

Aquest proper divendres 21 d’octubre la programació professional d’aquest darrer trimestre del 2022 del Teatre de la Costa Brava Sud a l’escenari de Blanes aixecarà el teló amb una obra protagonitzada per tres primeres figures de l’escena catalana. Son Abel Folk, Àngels Gonyalons i Roger Coma, que integren l’elenc principal, juntament amb Laura Porta, de la comèdia ‘Una Teràpia Integral’.


'Una Teràpia Integral' divendres vinent al Teatre de Blanes
Creada i dirigida a quatre mans per Marc Angelet i Cristina Clemente, de qui vam poder gaudir a Blanes la seva anterior comèdia ‘Lapònia’, la història posa en tela de judici la necessitat que tenen els homes i dones, la humanitat en general, de creure en alguna cosa. Per això, se centra en la figura de Toni Roca, qui fa més de 10 anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa.


Hi ha poques places i bufetades per apuntar-se, però poc que es pensen que el mètode que se’ls proposarà per fer el millor pa parteix d’una senzilla i alhora estranya premissa. Es tracta que per fer-lo bo, no fa falta tenir la millor farina o el llevat més fresc: s’ha d’estar bé amb un mateix. Així de fàcil.... o més ben dit: així de difícil tenint en compte els temps que corren.


‘Una Teràpia Integral’ s’ha programat al Teatre de la Costa Brava Sud, a l’escenari de Blanes, aquest divendres a les 21 h, i el preu de les entrades és de 21 €, si bé hi ha descomptes i ofertes. Més informació: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/445-una-terapia-integral.html

Tres espectacles musicals i un teatral completen l’Escena Professional

En total, per aquest darrer trimestre del 2022 s’han programat cinc propostes de l’Escena Professional: dues de teatrals i tres de musicals. La següent cita després de l’estrena del proper divendres, 21 d’octubre, ens emplaça d’aquí a dues setmanes més tard. El diumenge 6 de novembre, s’ofereix ‘Traces of Memory’, de Lucas Martínez Projecte, un espectacle musical protagonitzat per quatre músics de renom internacional dins de l’escena del jazz a Europa, liderats pel saxofonista blanenc Lucas Martínez.


'Traces of Memory, de Lucas Martínez Project, el 21 d'octubre
A finals d’aquest proper mes, el diumenge 26 de novembre, visitarà el Teatre de Blanes qui ja ha esdevingut un convidat habitual dins la programació professional blanenca: Ramon Madaula. En aquesta ocasió ho fa a través d’una més que atractiva proposta: ‘Buffalo Bill’, on una reconeguda periodista del segle XXI, Raquel Sans, realitza una entrevista pòstuma en exclusiva a l’heroi de finals del segle XIX incorporat per Madaula.


'Buffalo Bill', amb Ramon Madaula i Raquel Sans, el 26 de novembre
Les dues darreres propostes de la programació professional al Teatre de Blanes són de caire musical. La primera és ‘La Tierra y el Barrio’, amb l’autor i poeta Danilo Facelli, la cantant Anna Alfaro i el guitarrista blanenc Hugo Martínez. Tots tres proposen un viatge personalíssim i suggestiu a través dels seus textos i delicades composicions que tindran lloc el diumenge 11 de desembre.


'La Tierra y el Barrio' l'11 de desembre, i 'Cinema & Big Band'el 30 de desembre,
dues propostes musicals per acabar l'any
Per últim, vorejant el cap d’any, el 30 de desembre, La Selva Big Band presenta una proposta que vindrà molt de gust enmig de les festes nadalenques: ‘Cinema & Big Band’, les millors bandes sonores i els temes més emblemàtics d’aquelles pel·lícules que tots i totes podem tenir a la memòria: des de la mítica ‘2001, A Space Odyssey’, passant per l’emotiva ‘Breakfast at Tiffanys’, o bé les característiques notes dels films de James Bond, ‘Casablanca’, i així fins sumar 18 títols fílmics.



Data de realització: 10/19/2022 | Data de la darrera actualització: 10/19/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300