Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aspronis i el FC Racing Blanenc reactiven la pràctica del futbol al Club Esportiu El Vilar (CEEV) de la Fundació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/27/2022 08:33:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aspronis i el FC Racing Blanenc reactiven la pràctica del futbol al Club Esportiu El Vilar (CEEV) de la Fundació

L’alcalde i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes han apadrinat l’acord signat ahir al Camp de Futbol de Can Borell

El vespre d’aquest passat dimecres el Camp de Futbol de Can Borell va acollir la signatura d’un conveni que contribuirà a reactivar la pràctica del futbol entre les disciplines que el Club Esportiu El Vilar (CEEV) de la Fundació Aspronis, després que feia temps que s’havia hagut de deixar. Gràcies a l’acord signat ahir amb el Futbol Club Racing Blanenc (FCRB), la pràctica inclusiva d’aquest esport tornarà a ser una realitat per a les i els esportistes amb discapacitat intel·lectual del CEEV.


Tots els i les protagonistes de l'acte d'ahir,
al Camp Municipal de Futbol de Can Borell
A petició de les dues entitats, l’oficialització del conveni va comptar ahir amb la presència de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Carlos Garzon, en un senzill acte que es va voler fer simbòlicament sobre el mateix camp de gespa on ja entrena l’equip. Tant Canosa com Garzon han aplaudit l’entesa entre entitats blanenques a favor de la inclusió i el foment de l’esport de persones amb discapacitat, i han esperonat als jugadors a gaudir de l’experiència.


Mabel Navas i Xavier Manresa,
en respectiva representació del FCRB i el CEEV
El conveni, vàlid per a la temporada 2022-2023, l’han signat el president del Club Esportiu El Vilar (CEEV) de la Fundació Aspronis, Xavier Manresa, i Francisco José Ramos, president del Futbol Club Racing Blanenc, representat ahir per Mabel Navas, membre de la directiva. També va participar en l’acte la presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Marina Gómez, així com qui no podia faltar-hi, els seus protagonistes: part dels jugadors i jugadores que formen part de l’equip inclusiu.


L'equip del CEEV amb l'entrenador del FCRB
L’acord estableix els compromisos de col·laboració a què ambdós clubs s’avenen per a aquesta temporada. És a dir: els entrenaments tindran una duració d’una hora i quart, i es duran a terme un cop a la setmana, més concretament els dimecres al vespre, al Camp Municipal de Futbol de Can Borell. El FCRB proporciona un tècnic esportiu perquè dugui a terme els entrenaments, així com per a futures competicions.

En aquest darrer sentit, la previsió amb què es treballa és que l’equip pugui començar a jugar la copa de cara al primer trimestre del proper any 2023. Per part del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, els esportistes comptaran amb l’habitual monitoratge de la divisió esportiva.


Un altre aspecte que es recull al conveni té a veure amb l’equipament pels jugadors i jugadores: el Futbol Club Racing Blanenc s’ha fet càrrec de la roba de joc i dels entrenaments, i el CEEV ha proveït la resta de material: xandalls, bosses, etc. Per últim, una altra qüestió és que ambdós clubs s’han compromès a incloure els esportistes i els respectius clubs als actes i esdeveniments esportius que programin.
Data de realització: 10/27/2022 | Data de la darrera actualització: 10/27/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300