Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes continua diumenge la programació amb ‘L’Odissea del Riure Perdut’, de la Cia. Teatre Mòbil


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/28/2022 09:46:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles Blanes continua diumenge la programació amb ‘L’Odissea del Riure Perdut’, de la Cia. Teatre Mòbil

El muntatge dirigit per Marcel Gros, i protagonitzat pels clowns Atilà Puig i Jordi Girabal, s’acollirà a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes

El proper diumenge 30 d’ocutbre Rialles Blanes continua la programació d’aquesta nova temporada amb el segon espectacle del cartell de tardor-hivern. Es tracta de la representació teatral ‘L’Odissea del Riure Perdut’, a càrrec de la companyia Teatre Mòbil. L’obra, dirigida per Marcel Gros, s’acollirà al Teatre de Blanes a partir de 2/4 de 6 de la tarda.


'L'Odissea del Riure Perdut', de la Cia Teatre Mòbil
El muntatge va ser estrenat tot just el passat mes de maig, i està protagonitzat pels clowns Atilà Puig i Jordi Girabal. Precisament tots tres són els qui formen la companyia ‘Teatre Mòbil’, fundada a Manresa l’any 1984, quan Marcel Gros, Puig i Girabal van deixar el grup de teatre de carrer ‘El Setrill’ per produir els seus propis espectacles.


‘Teatre Mòbil’ aposta a les seves funcions per l’humor dirigit al públic familiar, inspirant-se en la tradició dels pallassos. Al llarg de les darreres dècades ha ofert més de 4.500 representacions i ha estrenat 18 espectacles a les principals Fires i Festivals de Teatre. A Blanes són coneguts i apreciats abastament pel públic infantil i familiar, perquè amb anterioritat Rialles ja ha programat funcions seves.

‘L’Odissea del Riure Perdut’ aquest diumenge 30 d’Octubre al Teatre

Pel que fa a l’obra programada per aquest proper diumenge, ‘L’Odissea del Riure Perdut’, trasllada al públic a l’imaginari país de Bufilàndia, on inexplicablement el riure ha desaparegut de tot arreu. Preocupats per aquesta circumstància, el rei Pepet i el seu Bufó emprenen un viatge per recuperar el riure i així aconseguir que torni l’alegria al seu país.


Comença llavors una aventura on es convida a participar-hi al públic assistent, un viatge ple d’humor i fantasia que articula l’espectacle d’humor apte perquè el gaudeixi tota la família. Les entrades anticipades es poden adquirir online a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/452-lodissea-del-riure-perdut.html


També se’n venen de manera presencial a la taquilla del Teatre de Blanes diumenge vinent, una hora abans que comenci la representació. És a dir: a 2/4 de 5 de la tarda. Val a dir que el preu de l’entrada individual és de 7 €, però hi ha un paquet especial de 3 espectacles diferents de Rialles al preu de 18 €, o bé l’entrada amb carnet de família nombrosa acreditada al preu de 6 €/entrada, tot i que en aquest cas cal adquirir-les a la taquilla del Teatre de Blanes.



Data de realització: 10/28/2022 | Data de la darrera actualització: 10/28/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300