Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una vibrant nit amb Els40 On Tour tanca les sessions de Concerts a Blanes amb motiu de La Castanyada 2022


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/30/2022 07:59:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICAUna vibrant nit amb Els40 On Tour tanca les sessions de Concerts a Blanes amb motiu de La Castanyada 2022

Els DJ’ Adrià Ortega i Víctor de la Torra van punxar els èxits més escoltats fins la matinada davant un públic disposat a passar una bona estona

Després de l'intens concert d’Els Catarres que havia tingut lloc divendres, ahir dissabte l’escenari de l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports rebia un espectacle força diferent, però no per això menys aplaudit pel públic, que va tornar a omplir el recinte. Es tractava de l’actuació d’Els 40 On Tour, quatre hores de show amb els DJ’ Adrià Ortega i Víctor de la Torre.



Des de les nou de la nit i fins la matinada el públic, que no va parar de moure’s i corejar els temes que es van anar desencadenant, va gaudir d’un variat repertori amb música actual que sona a Els 40 Catalunya, fent ballar la concurrència amb un viatge sensorial vibrant i lluminós. Èxits nacionals, estatals i internacionals –que a voltes recuperava èxits tan sonats com l’incombustible hit sud-corèa ‘Gangnam Star’- es van anar barrejant amb una proposta musical que els dos populars DJ i locutors d’Els40 Catalunya van punxar amb l’expertesa que els caracteritza.


Adrià Ortega i Víctor de la Torre van tenir entretingut un públic de totes les edats, disposat a passar una bona estona amanint els àudios amb la interactuació constant amb els espectadors. Si bé majoritàriament hi havia gent jove, també hi havia colles d’amics de totes les edats, o inclús durant les primeres hores de la sessió famílies amb infants.


Al llarg del concert tampoc no van faltar els ingredients habituals en aquest tipus d’esdeveniments: regals de merchandising d’Els40 com ara samarretes, originals ulleres i polseres LED. Tot plegat amanit pel bon humor i el bon rotllo dels dos DJs, que barrejaven els efectes visuals de les pantalles que presidien l’escenari, acompanyat d’altres efectes. La proposta musical va conduir els participants des de la nit fins la matinada, amb la còmplice acceptació de passar una bona estona.

Cicle de Concerts amb motiu de La Castanyada

Amb aquest segon i últim concert, ahir es va tancar un dels ingredients que enguany ha completat per primera vegada la celebració de la IV Fira de Tardor, que finalitzarà aquest diumenge al vespre. Han estat dos concerts gratuïts que s’han acollit en un recinte estrenat enguany per primera vegada per acollir-hi concerts: l’esplanada del costat de l’antic pavelló.



La idea d’organitzar els concerts va sorgir des de l’Ajuntament de Blanes com a complement de la IV Fira de Tardor, allotjada molt a prop del recinte musical, al Passeig de Dintre. Les dues actuacions, de caràcter gratuït, han constituït la principal novetat per a la celebració d’aquesta Castanyada, per celebrar la plena recuperació al carrer d’una festa que caracteritza la definitiva entrada a la nova estació de la tardor, tot i que les elevades temperatures d’aquests darrers dies no hagin estat precisament característiques d’aquesta època.



Data de realització: 10/30/2022 | Data de la darrera actualització: 10/30/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300