Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull dissabte un Festival Benèfic pel Càncer Infantil, organitzat per l’AVV de Mas Enlaire


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/03/2022 10:53:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COOPERACIO PROJECTESEl Teatre de Blanes acull dissabte un Festival Benèfic pel Càncer Infantil, organitzat per l’AVV de Mas Enlaire

Participaran diverses entitats culturals, que contribuiran amb música i dansa a recollir fons econòmics pel SJD Pediatric Cancer Center, especialitzat en oncologia infantil i juvenil

La ciutat de Blanes sempre s’ha caracteritzat per ser un municipi solidari amb diverses causes, que periòdicament fan que l’agenda d’activitats reculli esdeveniments que tenen com a finalitat la conscienciació i la recollia de fons econòmics per finalitats en diversos camps. Un dels més immediats tindrà lloc dissabte vinent, 5 de novembre.


Es tracta del Festival Benèfic que ha organitzat l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, i s’allotjarà al Teatre de Blanes a partir de les 8 del vespre. En aquesta ocasió la finalitat és recollir donatius pel Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, un nou centre monogràfic al servei d’infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, situat actualment com el quart centre a escala mundial en atenció al pacient de càncer del desenvolupament.

El Festival Benèfic inclourà les actuacions de sis entitats culturals que, a través del seu art en música i dansa, contribuiran a aportar el seu granet de sorra per a una causa solidària. Més concretament, es tracta de les Escoles de Dansa Daina, Danstudio i Míriam Beltran, la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, el grup de flamenc Alegria i el Coro Rociero Bahía de Blanes.


Sortosament, quan va començar a córrer la notícia les entrades per assistir-hi van començar a vendre’s molt ràpidament de manera anticipada a través de l’enllaç amb el Teatre de la Costa Brava Sud https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/487-festival-benefic-pel-cancer-infantil.html També es poden comprar de manera presencial a la Xurreria La Plantera, així com a la Taquilla del Teatre fins divendres vinent, de 17 a 19 h, i el mateix dissabte de 7 a 8 del vespre.

Tanmateix, els qui no puguin assistir dissabte vinent al Festival Benèfic pel Càncer Infantil, poden contribuir-hi igualment fent aportacions a través d’un link creat pel mateix SJD Pediatric Cancer Center: https://www.paralosvalientes.com/p2p/8/GALA-BENEFICA?fbclid=IwAR3P6ELzyTFpDoyOhtsp8CdhgxIxnVk94-rNbenGiUZ90HYAuBWPvo_kxnI on es donen quatre opcions: donar 10€, 25€, 50€ o una altra quantitat.

SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

El SJD Pediatric Cancer Centre concentra en un espai comú els serveis assistencials adreçats als i les pacients que pateixen un càncer del desenvolupament, així com diferents zones destinades a la recerca. L’objectiu és atendre de manera més eficaç, eficient i adequada un gran volum de pacients, més de 400 nous a l’any, amb l’equip altament especialitzat que treballa en l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.


SJD Pediatric Cancer Center
Fotografies: SJD PCC
Els seus objectius són incrementar la capacitat de curació del càncer infantil gràcies a una atenció integral i personalitzada; disminuir les seqüeles dels infants supervivents; aconseguir nous tractaments efectius per als càncers actualment incurables; i ser un centre obert al món i amb vocació de servei. Centren la seva experiència en sis àrees clíniques adreçades a les diferents tipologies de pacients per a garantir la millor atenció mèdica buscant sempre la millor experiència possible.


Ofereix una atenció multidisciplinària, molt especialitzada, d’alta complexitat i integral. En el cas dels tumors sòlids de l’edat pediàtrica, compten amb un Laboratori d’Oncologia Molecular especialitzat en la caracterització genètica d’aquests tumors, que els permet oferir al pacient un tractament més personalitzat i adequat en funció de les alteracions genètiques del seu tumor.



Data de realització: 11/03/2022 | Data de la darrera actualització: 11/03/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300