Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Casa d’Ardales de Blanes prepara un intens cap de setmana d’activitats que culminaran amb una missa


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/10/2022 12:08:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ardaleños2La Casa d’Ardales de Blanes prepara un intens cap de setmana d’activitats que culminaran amb una missa

El Teatre de Blanes acull divendres el festival ‘Fent Poble’ amb música i dansa a benefici de l’Església Santa Maria, i dissabte hi haurà cant i música flamenca en honor a la seva patrona

Aquest proper cap de setmana l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amics d’Ardales ha organitzat un intens programa d’activitats durant tres jornades que s’encetaran divendres i culminaran diumenge. Les dues primeres són sengles actuacions que s’acolliran al Teatre de Blanes a la mateixa hora, les 9 de la nit, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, l’Ajuntament d’Ardales, així com les respectives diputacions de Girona i Málaga.


Actes Celebració Patrona d'Ardales al Teatre de Blanes, 2021
Divendres hi haurà el festival que es presenta sota el títol ‘Fent Poble’, organitzat per recollir fons econòmics per restaurar els vitralls de l’església parroquial de Santa Maria. La gala benèfica de divendres comptarà amb les aportacions del Coro Rociero Bahía de Blanes, els balls de Maria Garcia, la cantant Lidia Plaza acompanyada del guitarrista Alberto Torres, així com la cantant Naiara Burke.


L’endemà dissabte les actuacions es faran per honrar la Verge de Villaverde, patrona d’Ardales, i quedaran centrades en cant i música flamenca. Es comptarà de nou amb la veu de la cantant Lídia Plaza i la música del guitarrista Alberto Torres, acompanyats per Javier Leon a la flauta i Chico Carmona a la percussió. També actuarà el cantant Quim Bautista.

El Festival Benèfic del divendres 11 de novembre té un cost de 10€ l’entrada, mentre que dissabte es vénen a 12€. Durant aquesta setmana s’estan venent entrades presencialment a la mateixa Taquilla del Teatre, des de les 10 del matí fins les 12 del migdia. Mentre que tant divendres com dissabte també se’n podran adquirir a partir de les 7 de la tarda, dues hores abans que comencin les respectives actuacions.


Missa en Honor a la patrona d'Ardales, la Verge de Villaverde, 2021
Per últim, l’intens cap de setmana d’activitats organitzades per la Casa d’Ardales culminarà diumenge a les 12 del migdia amb una Missa en Honor de la seva patrona, la Verge de Villaverde. Durant la celebració es comptarà amb les aportacions musicals del Coro Rociero Bahía de Blanes, i un cop finalitzada es repartirà una mostra d’oli d’oliva i galetes d’Ardales.

Més informació: https://www.teatredelacostabravasud.cat/



Data de realització: 11/10/2022 | Data de la darrera actualització: 11/10/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300