Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recull ½ Tona de Vidre per lluitar contra el Càncer de Mama


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2022 12:09:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Llaç_RosaBlanes recull ½ Tona de Vidre per lluitar contra el Càncer de Mama

S’han recollit a la campanya ‘Recicla Vidre per Elles’ de l’Ajuntament i Ecovidrio, a través de dos contenidors roses instal·lats les darreres setmanes en dos cèntrics emplaçaments

La ciutat de Blanes ha demostrat una vegada més la seva solidaritat havent obtingut molt bons resultats en la darrera edició de la campanya ‘Recicla Vidre per Elles’ que s’ha estat fent les darreres setmanes. El passat 19 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer de Mama, l’Ajuntament de Blanes i Ecovidrio van posar-la en marxa amb la instal·lació dos contenidors roses, el color que simbolitza la lluita contra el Càncer de Mama.


Retirada contenidors roses Campanya Ecovidrio + Ajuntament de Blanes
Es van instal·lar en dos cèntrics indrets de Blanes: la Plaça Solidaritat –davant l’Oficina de Correus- i l’espai situat davant la Biblioteca Comarcal de Blanes, un dels serveis municipals que compta amb més usuaris diaris. Durant una quinzena de dies tots els envasos de vidre que s’hi anaven dipositant es transformaran en una donació que es farà a la Fundació Sandra Ibarra, a través de Ecovidrio.


S’ha recollit mitja tona d’envasos de vidre sumant els dos contenidors, si bé ha estat el què estava ubicat a la Plaça Solidaritat on se n’ha recollit una major quantitat respecte l’altre. El doble objectiu de la campanya, doncs, ha estat mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per cuidar el medi ambient i alhora contribuir amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.


Serà Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d’envasos de vidre a l’estat espanyol, qui transformarà la mitja tona de vidre recollida en la donació en efectiu per a la Fundació Sandra Ibarra. Creada fa 14 anys, aquesta fundació és una organització sense ànim de lucre que ha impulsat i finançat campanyes i projectes de prevenció, sensibilització i investigació del càncer.


Aquest 2022 la campanya s’ha estès arreu de més de 170 ciutats de tot el territori estatal, incloent-hi 16 municipis catalans com Reus, Lleida o Girona, entre d’altres poblacions. En total, Ecovidrio ha instal·lat 400 contenidors roses a l’estat espanyol, dels quals 26 s’han ubicat en municipis catalans, entre ells a Blanes, on n’hi ha hagut dos de grans dimensions.Data de realització: 11/12/2022 | Data de la darrera actualització: 11/12/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300